Volvo elektromos teherautó

A Volvo Trucks új elektromos teherautót dobott piacra. Az elmúlt évtizedekben jelentős szerepet tölt be a gazdasági életben is a környezetvédelem. Az elektromos irányba való átterelés a szállítmányozási területen épp erre próbálja felhívni a figyelmet. Egyik fő szlogenje a kormányok többségének a szén-dioxid szennyeződés kibocsátásnak csökkentése.

Az új járművek létrehozása az év második szakaszában indul várhatóan Európában. Az új teherautók üzemeltetése várhatóan drágább lesz, mint az őseinek a működtetése. Továbbá az is kérdéseket von maga után, hogy mennyire szimpatikus a célközönségnek az, hogy teljesítésben sem nyeri meg azt a bizonyos képzeletbeli versenyt a korábbi modellekkel szemben, hisz a maximum távolság, amire képes az új jármű, az csupán 300 km.

Bár az újra töltés szinte egy hosszabb ebédszünet és az utána következő szieszta alatt meg is van. Kevesebb, mint 2 óra alatt újra eléri a maximális töltöttséget.Sokunknak az jut az eszébe, hogy egy ilyen hosszú útra teherautóval menni nem lehet annyira kényelmes, így nem is lennénk az elsők között, akik erre az útra jelentkeznek.

Viszont a fejlesztők próbáltak mindenre figyelni, ami a téli mínuszokat és a nyári bódító napsugarakat élhetőbbé teszik. Biztos neked is van olyan emléked, amikor a téli hidegben lemerült a telefonod. Na de egy mobiltelefon és egy teherautó, hogy is kerül egy górcső alá?

Csupán azért szerepel egy mondatban a két használati tárgy, mert mind a kettőben van akkumulátor. Tesztelőinknek is eszébe jutott ez az életszerű példa, és láss csodát -25 Celsius fokban is zavartalanul működött ez a nagyteljesítményű óriás. Az élet bármely területét megkönnyíti a légkondicionáló. Nincs másként ebben a teherautóban sem. Hála a Ready to Run alkalmazásnak, mely segít nekünk abban, hogy az induláskor a számunkra megfelelő hőmérséklet fogadjon a vezető fülkében.

Volvo elektromos teherautó
Volvo teherautók


Korábbi blog bejegyzésünk: Tavaszi autóápolás

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}