Adatkezelési tájékoztató

Telefonos ajánlatkérés vagy megrendelés


Telefonos megkeresésekkel kapcsolatban A Bestrent Kft. a meglévő és a leendő ügyfelekkel (érdeklődőkkel) való kapcsolat létesítése érdekében telefonos elérhetőséget tesz közzé. A megadott telefonszám: +36 20 4215191, mely a Bestrent Kft. részéről nem személyhez köthető, az az érdeklődőkkel való kapcsolatfelvételre szolgál. A mobiltelefonos kapcsolatfelvétel alatt az érdeklődők vagy megrendelők további információt kaphatnak a szolgáltatás részleteit illetően, és további adatfelvétel is előfordulhat, akár visszahívás, vagy személyes találkozó időpontjának egyeztetése érdekében. Az adatkezelés célja a kapcsolattartás és kapcsolatfelvétel. A mobil elérhetőség önmagában (más, beazonosításra alkalmas adat nélkül) nem minősül személyes adatnak. Ha a mobil beszélgetés folyamán megadja teljes nevét, ez a választása az ön személyes döntése. A Bestrent Kft. a telefonos beszélgetést nem rögzíti, nem készít feljegyzéseket arról. Amennyiben a telefonos kapcsolatfelvétel során Ön kifejezetten azt kéri, hogy a telefonszámát és nevét feljegyezzük, esetleg a későbbiek folyamán visszahívjuk, ebben az esetben az adatkezelés az ön hozzájárulásán alapul. Az adatait kezelők köre a telefonszámát és telefonon keresztül megadott személyes adatait a Bestrent Kft. munkatársai ismerhetik meg. A megadott személyes adatainak adatkezelője a Bestrent Kft., hozzájárulásával az adatkezelésre vonatkozó engedélyt e vállalkozásnak adja meg. Az Ön személyes adatait harmadik félnek, vagy adatkezelőnek nem adjuk át. Az adatkezelés időtartama A közzétett telefonszámhoz tartozó telefonkészüléken, vagy a SIM-kártyán nem mentjük a telefonszámokat, azok csupán az előzmény-információk között, név nélkül, esetleg időbélyegzővel szerepelnek. A visszahívás érdekében feljegyzett telefonszámát és egyéb megadott adatait a visszahívás megvalósulásáig tároljuk, azt követően megsemmisítjük. Az ön jogai a közölt személyes adatai tekintetében ön az adatkezelés időtartamán belül bármikor kérhet tájékoztatást a telefonszáma és megadott személyes adatai kezeléséről a lenti elérhetőségeken, és kérheti személyes adatai helyesbítését vagy törlését is. Jogorvoslati lehetőségek Amennyiben úgy tapasztalta, hogy személyes adatait érintő jogai sérültek az adatkezelésünk során, úgy feltétlenül keressen meg cégünket. Együttes erővel, elfogadható megoldást találunk, ha igyekszünk alaposan megérteni a felmerült problémáját.

Nem volt szándékunkban megbántani, vagy sérelmet, kárt okozni Önnek, így ha hibát követünk el, fontos, hogy értesüljünk a sérelemről, annak érdekében, hogy többé ne kerüljön sor hasonlóra. Ha úgy ítéli meg, hogy sérelmét csak jogi úton lehetséges orvosolni, bírósághoz fordulhat, ahol az ilyen jellegű ügyekben soron kívül járnak el. Beadványt, feljelentést bármelyik Törvényszéken benyújthat írásban, - ahol, ha szükséges - majd továbbítják az ügyet a megfelelő bíróságra, (Fővárosi Törvényszék, 1055 Budapest, Markó u. 27., tel.: +36 1 354 6000, internet: fovarositorvenyszek.birosag.hu). Illetve természetesen a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot (NAIH) is megkeresheti panaszával. (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; tel.: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; email: ugyfelszolgalat@naih.hu) Az adatkezelő elérhetőségei és egyéb adatai: Vállalkozás neve: Bestrent Kft. Székhely / levelezési cím: 1028 Budapest, Máriaremetei út 12/A. Email cím adatvédelmi ügyekben: info@teherautoberles.net Telefonszám adatvédelmi ügyekben: +36 (20) 320 2579 Az adatkezelő cégjegyzékszáma: 01-09-300407 A vállalkozást nyilvántartó Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Közzététel: 2018. január 01.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}