Adatkezelési tájékoztató

Ajánlatkérés (webes) űrlapon keresztül


A Bestrent Kft. a meglévő és leendő ügyfeleivel való kapcsolat létesítése érdekében az interneten elhelyezett hirdetéseket ad fel. A Bestrent Kft. ügyintézőjétől a hirdetést tartalmazó felületen, weblapon feltünteti telefonos elérhetőségét, ezen felül az érdeklődőknek egy űrlapon keresztül lehetőséget kínál arra is, hogy telefonhívás kezdeményezése helyett írásban kérjenek árajánlatot. Önnek az űrlapon alapvetően csak a telefonszámát kell megadnia a kapcsolatfelvételhez. Kollégánk legkésőbb 8 órán belül, visszahívja Önt.

A telefonos kapcsolatfelvétel során az érdeklődők további információt kaphatnak a szolgáltatásról, szükség szerint további adatfelvétel is történhet az árajánlatkérés, vagy például személyes találkozó időpontjának egyeztetése érdekében.

A telefonszáma önmagában (más, beazonosításra alkalmas adat nélkül) nem minősül személyes adatnak. A telefonszám megadásán túl lehetősége van arra, hogy az űrlapon megadja akár a teljes nevét, valamint a tervezett teherautó bérléssel kapcsolatban olyan adatokat is, amelyek alapján személyre szabott árajánlatot adhatunk Önnek, plusz információként megadhatja például a bérlet időpontját és –időtartamát, a szükséges jármű hozzávetőleges méretét, hogy szeretne-e külföldre távozni a használat során. Ajánlat kérés miatt, ha felkeresi cégünket, nevét, telefonszámát, és email címét, közölnie kell ahhoz, hogy kapcsolatba léphessen ügyintézőnkkel, ezt minden esetben szabad akaratából, önkéntes döntése felelőségteljes tudatában tette. Ennek megfelelően ebben az esetben az adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul. Ez esetben az adatkezelés célja az árajánlatkérés, így az adatkezelés (egy jövőbeni) szerződéses viszony létesítése és -teljesítése érdekében történik (Önnek egy bérelhető járműre van szüksége a céljaihoz, mi pedig szeretnénk Önnek bérbe adni egy kisteherautót - minden kommunikáció ennek az ügyletnek a megvalósítása érdekében történik). Az adatait kezelők köre a megadott személyes adatainak kezelője a Bestrent Kft.

Az ajánlatkérés (vagy a visszahívás-kérés) során megadott személyes adatait a Bestrent Kft. munkatársai ismerhetik meg. Az Ön személyes adatait adatfeldolgozónak vagy harmadik félnek nem adjuk át. Az adatkezelés időtartama Amennyiben az üzleti kapcsolat nem valósul meg, a kapcsolatfelvétel érdekében megadott telefonszámát és egyéb közölt adatait a kapcsolatfelvétel megvalósulásáig, de legfeljebb a küldéstől számított 90 (kilencven) naptári napig tároljuk. Ha az üzleti kapcsolat létrejön, a teljesítés során bérleti szerződés és számla készül. Az elkészült dokumentumokat és az azokon feltüntetett személyes adatait a vonatkozó jogszabályok által meghatározott ideig kell tárolnunk. Az elkészült pénzügyi bizonylatokat (számlákat) a 2000. évi C. törvény (Számviteli tv.) 169. §. (1) és (2) pontja szerint tárgyév +8 év időtartamig tároljuk. Az esetleges vitás esetek későbbi bizonyíthatósága érdekében a bérleti szerződést (amelyhez az adott pénzügyi bizonylat tartozik), valamint a bérlet kapcsán folytatott teljes levelezést és a kapcsolódó dokumentumokat szintén erre az időtartamra őrizzük meg. Az Ön jogai a megadott személyes adatai tekintetében Ön az adatkezelés időtartamán belül bármikor kérhet tájékoztatást a megadott személyes adatai kezeléséről a lenti elérhetőségeken és kérheti személyes adatai helyesbítését is. Élhet az adatok hordozhatóságának jogával, vagyis kérheti, hogy megadott személyes adatait másik szolgáltató felé továbbítsuk. Jogorvoslati lehetőségek Amennyiben úgy tapasztalta, hogy személyes adatait érintő jogai sérültek az adatkezelésünk során, úgy feltétlenül keressen meg bennünket! Valószínűleg együttes erővel jó megoldást találunk, ha igyekszünk alaposan megérteni a felmerült problémát. Nincs és sosem volt szándékunk megbántani Önt, vagy más módon sérelmet, kárt okozni Önnek. Ha ennek ellenére hibát követünk el, nagyon fontos, hogy értesüljünk az ügyről részleteiben is, annak érdekében is, hogy többé ne kerüljön sor hasonlóra. Ha úgy ítéli meg, hogy sérelmét csak jogi úton lehetséges orvosolni, bírósághoz fordulhat, ahol az ilyen jellegű ügyekben soron kívül járnak el. Beadványt, feljelentést bármelyik Törvényszéken benyújthat írásban, - ahol, ha szükséges - majd továbbítják az ügyet a megfelelő bíróságra, (Fővárosi Törvényszék, 1055 Budapest, Markó u. 27., tel.: +36 1 354 6000, internet: fovarositorvenyszek.birosag.hu). Illetve természetesen a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot (NAIH) is megkeresheti panaszával. (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; tel.: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; email: ugyfelszolgalat@naih.hu

Az adatkezelő elérhetőségei és egyéb adatai:

Vállalkozás neve: Bestrent Kft. Székhely / levelezési cím: 1028 Budapest, Mária utca 7. Email cím adatvédelmi ügyekben: info@teherautoberes.net Telefonszám adatvédelmi ügyekben: +36-20-421-51-91 Az adatkezelő cégjegyzékszáma: Cg.01-09-931410 A vállalkozást nyilvántartó Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Közzététel: 2018. január 01.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}