Teherautó bérlés külföldre

Mielőtt külföldre utazna bérelt kisteherautóval - kisteherautó bérlés külföldre -, kérem olvassa el miről érdemes meggyőződnie mielőtt választ.

 

Hogyan zajlik egy átlagos teherautó bérlés külföldre?

 

Felvetődik az igény, hogy teherautót szeretne bérelni külföldre, vagy belföldre. Az internetes keresés alapján kiválaszt néhány céget akitől szívesen bérelne. Felveszi a kapcsolatot a bérbeadóval, ezt érdemes telefonon megtenni, hogy tudja egyáltalán milyen kommunikációs készséggel rendelkezik a bérbeadó, mennyire szimpatikus, mert ha már az elején nem az, mi lesz későbbiek során, egy esetleges műszaki meghibásodásnál. Megtörténik a telefonos beszélgetés, megbeszélik az árakat, feltételeket. Próbáljuk megtudni, hogy saját autóval rendelkezik vagy más autóját adja bérbe, vagy csak közvetítő. Olyan helyről próbáljunk bérelni, aki saját flottával rendelkezik, mert azok a cégek vagy magánszemélyek akik maguk is mástól bérlik az autót, sokszor nincsenek tisztában annak műszaki állapotával, illetve a közvetítőket lehetőleg kerüljük. Minden esetben írásos ajánlatot kell kérni, -hiszen a szó elszáll, az írás megmarad-, ha erre nem nyitott a bérbeadó, tovább kell lépni. Fontos azt is tisztázni, hogy milyen felelősséggel tartozunk egy önhibás balesetnél.

 

Jó esetben megkaptuk az árajánlatunkat írásban, ha ez 24 órán belül nem érkezik meg, érdemes elgondolkodni azon, ha ennyire nem vagyunk fontosak, mi lesz ha bármi történik az autóval amit bérlünk, és nem érjük utol a bérbeadót. Érdemes kitérni a mi történik ha megáll az autó, illetve mekkora autóparkkal rendelkezik, tud-e csereautót biztosítani. Meglátásom szerint legalább ha 30 autóval rendelkezik a bérbeadó, nyugodtak lehetünk, komoly céggel van dolgunk.

 

Jó esetben megkaptuk az ajánlatot, amit írásos válaszban lefoglalunk, az autóért mehetünk a megadott időpontban, vagy nem. Igen, sajnos tapasztalataim alapján a bérbeadók az utolsó pillanatban is képesek lemondani egy megrendelt furgont. Ha biztosak akarunk lenni, el kell menni meggyőződni arról, hogy mit fogunk bérelni, a helyszínen szemrevételezni a bérbeadót, bérautót, és a telephelyet. Itt még mindig vissza tudjuk mondani az autót, ha bármi kétséges lenne. Fontos szempont legyen az autó esztétikai, műszaki állapota, mert a határátlépésnél ezt a hatóságok külön figyelik,  és ha nem megfelelő, akár vissza is fordíthatják az autót, több száz eurós büntetéssel. Ezt útszéli vizsgapaddal tudják alátámasztani.

 

Ha minden rendben, egy előre meghatározott összeggel le kell foglalni az autót. Ezt a bérbeadók nagy része nem szereti, hiszen innentől kezdve, nem tudja visszamondani az autót különféle kifogásokkal, vagy ha igen a foglaló duplája visszajár, ami megnyugtatóbb a megrendelő számára.

 

Összefoglalva nem is olyan egyszerű ez a teherautó bérlés külföldre vagy belföldre, sokszor hangsúlyoztam már a csalódott, átvert ügyfeleknek, akiknek az utolsó pillanatban visszamondták a bérautót, vagy éppen lerobbantak azzal és nincs segítségük, hogy ne ár alapján és kényelmi szempontok miatt válasszanak bérbeadót, hiszen egy szállítási feladat sikeressége múlik ezen, vagy akár egy rossz állapotú autónál a testi épsége. Még egy tévhit, amiben sokan bíznak, "fiatal autó nem megy tönkre", ezt megcáfolnám. Nem az évjárat számít, maximum az autó komfortosabb. Sokkal fontosabb, a szervizelése, illetve a konstrukciós hibái, amik az újabb autóknál egyre gyakoribbak, viszont kellő hozzáértéssel ezeket lehet orvosolni, megelőzni.

 

Ha minket választ külföldre történő bérlés esetén, akkor garanciát adok a következőkre:

 

-pontos átadás-átvétel, árajánlat alapján kedvező árak, korrekt elszámolás, non-stop elérhetőség és assistance szolgáltatás, csereautó biztosítása a bérelt jármű meghibásodása esetén, gördülékeny ügyintézés, megbízhatóság, tiszta autók, megfelelő szakmai tudás, magas színvonalú szerviz háttér.

 

Cégünk teljes körű megoldást kínál teherautó bérlés terén, külföldre is. Járműparkunkat folyamatosan bővítjük, jelenleg hazánk egyik legnagyobb haszongépjármű flottájával rendelkezünk, így teljes biztonsággal tud autót foglalni. Az állandó szervizelésnek köszönhetően a bérelt kisteherautók kitűnő állapotban, megbízhatóságot és komfortot biztosítva állnak az Ön rendelkezésére. Gépkocsijaink kifogástalan műszaki állapotban kerülnek Önhöz, az autó típusának megfelelő szakszervizben szervizeltetjük azokat, így nemzetközi assistance szolgáltatással is ellátottak, ami egy külföldi teherautó bérlés esetén elengedhetetlen. Minden esetben kitakarított, tiszta állapotban, prémium minőségű, újszerű gumiabroncsokkal adjuk át a kiválasztott kisteherautót. Célunk, hogy jó tapasztalatai bennünket juttassanak eszébe, ha majd újra teherautó bérlés válik szükségessé az Ön számára. Ha ez még mind nem győzte volna meg, abban az esetben felkeresheti referencia aloldalunkat is, illetve szívesen látjuk telephelyünkön, ahol ki is tudja próbálni a kiszemelt típust.

Árajánlat kérés teherautóra
Átvétel időpontja:
Leadás időpontja:
Bérelt már cégünktől?
A * (csillaggal) jelölt piros színű mezők kitöltése kötelező!

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}