Referenciák

Balázs vagyok! A Bestrent Kft. az utolsó pillantban húzott ki a slamasztikából azzal, hogy tudtak biztosítani egy furgont számomra. Megjegyezném, hogy nem először bérelek tőlük és mindig elégedett voltam. A lényeg az, hogy nem közeli útra mentem, történetesen Norvégia volt az úticél, mégpedig Édesanyámékat kellett haza költöztettnem. Nem kis táv volt amit menni kellett, kb 3800km megtett út volt a végére és persze a raktérbe már egy hátizsák sem fért volna el( megjegyezném, hogy nem volt az autó túlsúlyos mert a svéd határon súlymérésen ment át!)Az autó teljes mértékben rendbe volt és persze a bérbeadók is kifogástalanok mind kommunikáció mind segítőkészségileg. Ajánlani tudom mindenkinek akik furgont szeretnének bérelni!

Köszönettel: Horváth Balázs

Furgon bérlés Furgon bérlés

A Kőrös parti Párizsban, Nagyváradon elkezdődik az első könyv vásár. A csodás püspöki palota pincéjéban kerül megrendezésre. A magyar irodalom ikonikus városában lépten nyomon Ady nyomaira bukkanunk! Nagyszerű utunk volt, kiváló teherautóval! Köszönet a bérbeadónak!

Köszönettel: Kocsis András

Ford teherautó Ford teherautó

Ezúton is szeretnénk hálásan megköszönni a Bestrent KFT. munkatársainak Svájcból történő hazatelepülésünk során nyújtott felbecsülhetetlen segítségét. A költözés során összesen 7 (hét) alkalommal vettük igénybe a cég kitűnő szolgáltatásait. Összesen 15 000 (tizenötezer) km- t tettünk meg ugyanazzal a Renault Master Premium teherautóval. Ez a tény is minősíti a cég szolgáltatásainak színvonalát, önmagáért beszél, ehhez úgy gondoljuk, hogy nem szükséges túl sokat hozzáfűzni. Mindenkinek, aki hazatelepülését egyénileg szeretné lebonyolítani, ugyanakkor megbízhatóságra, kiszámíthatóságra, korrekt ár-érték arányra és kedves kiszolgálásra vágyik teljes szívvel tudjuk ajánlani a Bestrent autókölcsönzőt!

Köszönettel: Dr. Szabó Emese és Dr. Kőszegi Béla

Renault Master Premium teherautó oldalról Renault Master Premium teherautó szemből Renault Master Premium teherautó szemből

Franciaországból való hazaköltözéshez vettük igénybe a teherautó bérlés oldal szolgáltatásait. Renault Master Magas Prémiumra esett a választásunk, fontos volt az extra magas raktér, a fiatal évjárat, és a kevés futott km. Mindennel elégedettek voltunk, tényleg olyan volt mint a képeken. Új gumikkal, ózonnal fertőtlenítve, makulátlan állapotban vettük át a kisteherautót. Az elszámolás is korrektül zajlott. Ha legközelebb teherautó bérlésre lesz szükségem újra Zsoltot fogom keresni.

Bordás Gábor

Teherautó

A lányom költöztetése miatt szükségünk volt egy nagy és megbízható furgonra, Budapest és Madrid között. Ezért körülnéztem az interneten lehetőséget keresve. Több találat után mindegyiknek e-mailt írtam azzal a kéréssel, hogy szeretnék előtte telefonon megbeszélni pár dolgot. Ezt este 10 után küldtem el az érintetteknek. Meglepett, hogy az egyik cégtől fél 11-kor válasz érkezett, hogy másnap 10-kor hív valaki. Másnap valóban keresett egy úr akivel meg tudtam beszélni a dolgokat és kaptam pontos címet, elérhetőséget a lehetőségekről. Marketinges végzettségem ellenére a többi cégre már nem is koncentráltam. Az adott telefonon elértem az illetékest és rövid időn belül megbeszéltünk mindent.Jó volt, mert az idő mindig kevés.

Az utazás napján a megbeszélt időben elmentünk a telephelyre és megbeszéltük a szükséges technikai dolgokat. Pontos és részletes tájékoztatást kaptunk a konkrét kocsival kapcsolatban. Nem csak a használat módjáról, hanem mire ügyeljünk, hogyan használjuk, mi ártana és hogyan tudjuk hatékonyan, de takarékosan üzemeltetni. Végignéztük a meglévő sérüléseket, hogy visszatérésünkkor ne terheljen bennünket semmi amit nem követtünk el. Összességében korrekt, segítőkész és érthető útra valót kaptunk.

Az út során a kocsi kifogástalanul működött, nem hagyott cserben és kényelmesen - ha lehet ilyet mondani - megtettünk vele kb. 5600 kilométert. A végére jól összeszoktunk és szinte furcsa volt visszaülni a saját kocsiba.

Köszönet a csapatnak a remek együttműködésért és ha netán (bár nem kívánom) újra kéne egy ilyen kalandtúra, talán másodszor is szóba állnak velünk. Én mindenképpen megpróbálnám és jó szívvel ajánlom bárkinek, akinek ilyen terve van.

Dr. Molnár Sándor

Teherautó Teherautó Teherautó

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának gólyatáborához évek óta nagyban hozzájárul a Bestrent Kft. Teljes bizalommal fordulunk hozzájuk évről évre, ha teherautó bérlésről van szó. Tökéletes megbízhatóságról és rugalmasságról tettek tanúbizonyságot. Az autók állapota kifogástalan, mindig tiszták, folyamatosan karbantartott teherautókkal tudunk dolgozni minden esetben. A BME Villamosmérnöki és Informatikai karának valamennyi nagyobb hangvételű eseményéhez tudunk bérelni tőlük kisteherautókat, csak ajánlani tudjuk őket mindenkinek.

Tamás Márton

Teherautó

Köszönjük a Bestrent Kft-nek a kiváló szolgáltatás. Megbízható, korrekt, profi hozzáállás jellemezte őket mindvégig. Utunk során az általuk biztosított Ford Transit Prémium Új, jó barátként helyt állt napsütésben és jégesőben egyaránt. Az osztrák dombokon át, Németországon keresztül egészen a holland mélyföldig. Ha teherautó bérlésről van szó Budapesten, mindenképp a Bestrent Kft-t fogjuk választani.

Roland

Teherautó bérlés - Ford Transit Prémium Új Teherautó bérlés - Ford Transit Prémium Új Teherautó bérlés - Ford Transit Prémium Új Teherautó bérlés - Ford Transit Prémium Új

3 napra kerestem megbízható nagy teherautót 3,5 tonnáig külföldi költöztetés céljából kb. 2000 km megtételére. Fontos szempontok között szerepelt, hogy rendszeresen szervizelt, jó állapotú, kényelemes és biztonságos autót tudjak bérelni. Szerencsémre rátaláltam a teherautoberles.info weboldalra és a Bestrent kft.-re ahol magánszemélyként is szívesen fogadtak és ahol ár-érték arányban a legjobb ajánlatot kaptam egy hosszított, magasított Renault Master Maxi-ra. Az út során a teherautón minden extra működött (klíma, tempomat, stb.), semmi probléma nem volt a kocsival, minden akadályt teljesített és a fogyasztása is megfelelő volt.
Biztos, hogy ha a jövőben bérautóra lesz szükségem csak hozzájuk fordulok és ajánlom ezt mindenkinek aki nem szereti a zsákbamacskát :)

Erős Gergely

Teherautó bérlés - Renault Master Maxi Teherautó bérlés - Renault Master Maxi Teherautó bérlés - Renault Master Maxi

Ismerős ajánlása révén találtunk rá a teherautoberles.info oldalra, ahol azonnal megtaláltuk a számunkra megfelelő méretű autót. Árajánlat kérésünkre még aznap részletes választ kaptunk, és rendelkezésünkre álltak további kérdéseink megválaszolásában is. Az elmúlt hónapban három alkalommal béreltünk autót a Bestrent Kft-től, ebből két alkalommal sofőr szolgáltatásukat is igénybe vettük. A sofőr a megbeszélt helyszínre pontosan érkezett, a felmerülő forgalmi akadályok helyismeretének köszönhetően nem jelentettek kihívást számára. Az autót jó műszaki állapotban, tisztán vettük át, a leadás időpontjával kapcsolatban pedig rugalmas volt a bérbeadó.
Köszönjük az együttműködést!

Filler Zsófia
Kiemelt ügyfél kapcsolattartó
Agroinform Média Kft.

Teherautó bérlés Teherautó bérlés

A Bestrent Kft-től béreltem furgont az Európa kompatibilis flottájukból egy Spanyolországi, madridi szállításhoz, több mint 5.000 Km (de nevezhetném Korrektrent Kft-nek is). Kedvező árakkal és opcionális szolgáltatásokkal dolgoznak. Korrekt volt az átadás, amely még egy kis vezetéstechnikai gyorstalpalót is tartalmazott a B kategóriás jogosítvánnyal vezethető járműhöz. Korrekt és gyors volt a visszavétel is. Az Interneten akadnak más ajánlatok is szállításra, bár ilyen távolságra már zsebbe nyúlós a szállítócég gépkocsi vezetőjének külön tiszteletdíja, mivel az útra több nappal kell számolni a napi km- és vezetési idő szabályzók miatt. Tehát kedvezőbb volt, ha bérlek és magam vezetek. Ezúton is köszönöm a takarékos és megbízható járművet! Nyugodt szívvel ajánlom a céget! A következő szállítást is "Csák" velük tervezem.

Vara Zoltán

Teherautó bérlés Teherautó bérlés Teherautó bérlés Furgon bérlés

Remek Cég! Annak ellenére, hogy Angliába a cégek sorra elutasítottak a kisteherautó bérlés lehetőségét, már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával figyelmes lettem arra, hogy ez egy segítőkész és korrekt cég. A Transit-ot átvettem, sok múlott rajta, hogy elindulhattam. Ezúton is köszönöm! A telephelyen is flottul működik minden, jó a csapat. Szorgalom és jó hangulat volt a jellemző. Az utazás szépen lezajlott. Leadáskor sem voltak bökkenők. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket! Jó árakon és jó járművekkel állnak rendelkezésre. Sok sikert kívánok Zsoltnak és a többieknek!

Risko Gáspár

Teherautó bérlés Teherautó bérlés Teherautó bérlés

Mint visszatérő elégedett Ügyfél, újra Zsoltot kerestem meg, furgon bérlés ügyében. Párizsba kellett eljutnom, a lehető legnagyobb kisteherautóval, hogy egy nagyobb volumenű költöztetést megoldjak. A kisteherautóhoz rendeltem molnár kocsit és spanifert is, amik teljesen újak voltak, ezt minden bérléshez ajánlom, sokkal könnyebb és hatékonyabb így a pakolás. A hosszú úton szokás szerint minden rendben volt az autóval, kifejezetten élvezetes volt az út. Erős, nyomatékos motor, légrugós-könyöklős ülés, tempomat, tiszta külső és belső, /szinte enni lehet a földről/. Az elszámolás kedvező volt, ár-érték arányban a legjobb. Jövőre újra jövök.

Üdvözlettel: Filep László
Atlas Movers Kft

Furgon bérlés Furgon bérlés Furgon bérlés

Az Öko-Pack Nonprofit Kft és a Delorine Bt. 2008-óta partnere a Bestrent Kft (teherautoberles.info)-nek. Furgon bérlés miatt kerestünk partner céget. Ezen időszak alatt zökkenőmentesen tudtunk együtt dolgozni. Korrekt és felkészült emberek irányítják a céget, akik maximális odaadással szolgálják ki a bérlők igényeit. Rugalmasan kezelik a problémákat és minden gondra van megoldásuk. Legyen ez technikai vagy időbeli. A kisteherautók mindig megfelelő állapotban kerülnek ki a telephelyről, így mindig megbízhatóak és különösebb gond nélkül elvégzik a feladatukat, tiszták és üzembiztosak. A fizetési feltételek pedig egyénre szabhatók. Köszönjük az együttműködést és remélhetőleg még hosszú távon tudjuk ezt folytatni!

Németh Gábor

Furgon bérlés

Budapestről Münchenbe való utazásunkhoz vettem igénybe a kisteherautó bérlés szolgáltatását a teherautoberles.info-nak. Ha az ember már elköveti azt a hibát, hogy maga költözködik, legalább az nyugtatja, hogy megbízható helyről kap segítséget. Egy autót béreltünk eredetileg, de kiderült, hogy nem lesz elég. Zsolt rugalmasságának köszönhetően három nappal az indulás előtt még le tudtam foglalni egy másik autót is. Téli gumival, kötelező tartozékokkal, tisztán kaptuk meg az autókat, amikkel sikeresen megoldottuk a költözést. Nagyon köszönöm a segítséget, rugalmasságot és profizmust!

Köszönettel: Nagy Tibor

Költöztetéshez teherautó Költöztetéshez teherautó Költöztetéshez teherautó

A teherautoberles.info-ra re az interneten találtunk, amikor egy rendezvényre kerestünk nagyobb szállító kapacitást. Zsolték először kicsit merevnek tűntek, de a bérlési folyamat során kiderült hogy ez csak azért tűnt így mert minden részletre figyelnek, pontosak, precízek és ez jellemzi a járműparkunkat is. Az elvárt szabályrendszer betartása mellett kiválóan tudunk együttműködni. Ha kisteherautó bérlés, csak ajánlani tudom őket!

Eperjesi András
ügyvezető
www.design4event.com

Kisteherautó utánfutóval a mezőn Utánfutós kisteherautó

Iskolánk klezmerzenekara rendszeresen koncertezik határon innen és túl. Korábbi szállítóink profilt váltottak, így nekünk is új szállítmányozási megoldás után kellett néznünk. A zenekari felszerelések szállítása precizitást, pontosságot és megbízhatóságot igényel, ezért olyan partnerre volt szükségünk, aki nem csak bérbe adja teherautóit, hanem karban is tartja őket, hiszen ha nem érnek a helyszínre a hangszerek, koncert sincs. A Teherautoberles.info-tól mindig kifogástalan műszaki állapotú teherautókat kapunk, legyen szó kis "Kangoo-s", vagy nagy "Transit-os" buliról, Budapesttől egészen Düsseldorfig. Az átadás-átvétel, valamint az elszámolás minden esetben professzionális és korrekt módon történik. Bárkinek jó szívvel tudom ajánlani a céget!

Koczka Benjamin
TECH-vezető
Lauder Javne Iskola

Bérelt teherautó Teherautó és a tánckar Bérelt teherautó

Az egyesületünk középkori hagyományőrzéssel foglalkozik. Fellépéseinkre rengeteg felszerelést kell vinnünk. A Bestrent Kft. megfelelő partnernek tűnt a szállításhoz szükséges kisteherautók bérlése kapcsán. Az igényeinkre mindig találtunk megoldást, az autó felvételére és leadására mindig találtunk kompromisszumos időpontot. Az autók kifogástalan állapotban vannak, sose volt semmi baj útközben.
A szolgáltatással maximálisan elégedettek vagyunk, a Bestrent Kft-t már 2,5 éve a partnereink között tudjuk, mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.

Erényi Zoltán - S.A.G.A Európai Harcművészetek Iskolája
www.middleages.hu

S.A.G.A Európai Harcművészetek Iskolája S.A.G.A Európai Harcművészetek Iskolája S.A.G.A Európai Harcművészetek Iskolája S.A.G.A Európai Harcművészetek Iskolája

Saját tulajdonú Renault Kangoo kisteherautóink egyike meghibásodott, a javítás idejére kerestünk hasonló paraméterekkel bíró gépkocsit. A bérautó piacon viszonylag kevés úgynevezett „puttonyos” kisárusszállító található. A Bestrent Kft. szolgáltatásával maximálisan elégedettek voltunk, külön kiemelnénk a rugalmasságukat, ahogyan egyedi kéréseinket kezelték. A bérelt VW Caddy gépjármű 1 hónapig volt nálunk, esztétikailag és műszakilag is kiváló állapotú járművet kaptunk használatra. Szívesen ajánljuk szolgáltatásukat.

Dunamenti Erőmű Zrt., Százhalombatta

Dunamenti Erőmű Zrt. csereautó Dunamenti Erőmű Zrt. csereautó

Januárban találtam, teherautó bérlés ügyében a Bestrent KFT. teherautóbérlés csapatára, szombat reggel derült ki, hogy szükségem lenne egy autóra, amivel két óra múlva el kellene indulnom külföldre, Dortmundba. Zsolt egy kifogástalan állapotú, autót adott át, amivel minden rendben volt az utazásom alatt, a havazás közben is biztonságban éreztem magam, köszönhetően az új téli gumiabroncsoknak. A visszaadásnál minden a szerződés szerint került kifizetésre, nem volt semmilyen plusz költségem. Még egyszer köszönöm a segítséget, idén még többször jövök bérelni.

First Class Trophy Hungary Kft.
Rytkó Roland

Utazás Dortmundba Utazás Dortmundba

Egy olaszországi költözés miatt szükségünk volt egy kisteherautóra. A Bestrent Kft. Renault Master teherautóját béreltük ki. Az autó megfelelő műszaki állapotban volt az 1400 km-es út megtételéhez, melynek köszönhetően biztonsággal leszállíthattuk értékeinket. Az úton az autó kiváló útitársnak bizonyult, erős motorjának és az utastér nyújtottak kényelmének köszönhetően. Az ügyintézés rugalmas és korrekt volt, ajánlom másoknak is. Köszönjük!

Üdv: Kiss Péter

Olaszországi költözéshez kisteherautó bérlés Költözés kisteherautó segítségével

Idén is Zsoltéktól béreltünk autót cserkésztáborunkhoz. Most is rugalmas ügyintésben volt részünk, mindenben segítségünkre voltak, együtt találtuk meg a számunkra legalkalmasabb bérlési opciót. Az autóban idén sem kellett csalódnunk, 240 cserkész tábori ellátását (víz, élelmiszer), illetve tábori felszerelések szállítását gond nélkül megoldotta.

Üdv: Sziráki Marci

Cserkésztáborba kisteherautóval Cserkésztáborba kisteherautóval Cserkésztáborba kisteherautóval

Mindenkinek csak ajánlani tudom a teherautoberles.info-t. Több éve tőlük béreljük az autót! Kifogástalan műszaki állapotú autókkal rendelkeznek. Csak belföldi szállításra vesszük igénybe, de igen kedvező fogyasztás szokott kijönni a végső tankolásnál. Munkatársaik maximálisan rugalmasak segítőkészek!

Tóth Gábor

VRS VRS VRS

Köszönettel küldöm a rendezvényről a képeket, amire a tőletek bérelt autóval jutottam el, a bérlés ideje alatt 1500 km-ert futott az autó hiba nélkül, alacsony fogyasztással. A szolgáltatással a legteljesebb mértékben meg voltam elégedve, ha teherautó bérlés külföldre, megint jövök. Ajánlani fogom a céget másnak is jó szívvel!
Ajánlom továbbá figyelembe saját vállalkozásomat. Készítünk egyedi faórákat, vágódeszkákat, edényalátéteket, névre szóló ajándék-és dísztárgyakat, megvalósítunk egyedi ötleteket.

Németh Zoltán faműves
www.fa-time.hu

Logo Termékek Stand Stand Termékek Termékek a teherautóban Termékek a teherautóban

Egy madridi rendezvényre vittünk technikai eszközöket, melyhez megbízható teherautóra volt szükségünk. Interneten találtunk a cégre. Gördülékenyen ment a megbeszélés, az átadás-átvétel és az elszámolás is korrekt volt. Egy új, Renault Mastert kaptunk, mely kényelmes és kifogástalan műszaki állapotban volt. Az utazás része 2-2 nap volt, kicsivel több, mint 5000 km-t ment az autó. Köszönjük a szolgáltatást!

Elzer József

Madridi rendezvény szállítás Madridi rendezvény szállítás Madridi rendezvény szállítás

Szóval költözünk haza külföldről Írországból...
Kerestem az interneten egy pár teherautó kölcsönzőt, kb 3 db jött föl ami komolyabban is nézett ki. Az egyik vérprofi weboldallal újszerű autókkal, de sajnos olyan hangnemben válaszoltak az ajánlat kérésre, hogy tudtam, feléjük üzletet nem viszek. A Teherautoberles.info-nál, a csapat minden teherautó bérléssel kapcsolatos igényünket meghallgatott. Ajánlottak tisztességes, korrekt megoldást mindenre. Sajnos a szervezésből kifolyólag illetve változások miatt a komp-nál az utolsó pillanatban is módosítani kellett az autónk fajtáját. Illetve más méretű autóra kellett váltani. A Bestrent-es fiúk ezt minden további nélkül tető alá hozták. (3 nappal az átvétel előtt)Induláskor Budapestről egy a Ford szerviz által aznap reggel átvizsgált autóval indulhattam útnak. Mondanom sem kell, hogy az autó tökéletesen ment. A 10 nap alatt 4500 km-t tettem meg vele. Visszatéréskor az elszámolás nagyon korrekt volt. Biztos vagyok benne, hogy ha bármire is kell kisteherautó csak a Csák fiúkhoz megyek illetve ajánlani fogom őket barátaimnak ismerőseimnek. Szerintem ha nincs a közel 30 járműből álló flottájuk, akkor felsültem volna az utolsó napi módosításokkal. Még egyszer köszönöm a korrekt autót, és a nagyon kedvező árat!

Szigeti Tamás

Költözés haza Írországból Költözés haza Írországból Költözés haza Írországból Költözés haza Írországból


Spanyolország szívébe, Barcelonába kerestem a fiammal bérelhető teherautót, fontos volt, hogy megbízható kisteherautót kapjunk, assistance szolgáltatással, teljes biztosítással. 6 nap alatt szinte végig vezettünk, majdnem 5000 Km-ert, nagy részt külföldön, ez idő alatt összebarátkoztunk a furgonnal, feszes futómű, új gumik, klíma, elektromos csomag, és a kedvenc extránk, visszagurulás gátló is hasznos extra volt . A fogyasztás 7-8 Liter között ingadozott, ami 1 Tonna raksúllyal meglepő volt. Az elszámolás korrekt volt, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Ha legközelebb teherautót bérlek külföldre, biztosan újra jelentkezem. A képek, Montpellierben készültek, a Prime Hotel előtt.

Ifjú Filep László

Spanyolország, Barcelona, Prime Hotel Úton Az autó a Prime Hotel előtt


Költözésemhez kerestem nagy teherautót ami legalább 2 méteres belmagassággal rendelkezett és egy teljes háztartás belefér, ugyan akkor B kategóriával vezethető. Hosszas keresés és több ajánlat alapján választottam a teherautó bérlés oldalukat. Hetekig egyeztettünk míg végül az igényeimnek megfelelően mindent megoldottak. Az ajánlaton többször kértem kisebb nagyobb módosításokat, amit végtelen türelemmel és kedvességgel kezeltek, míg teljesen testre szabták az ajánlatot. Az autót Hollandiáig vittem és 5 nap alatt majdnem 3000 Km-t mentem minden probléma nélkül. Az átadás-átvétel gördülékenyen zajlott és minden a megbeszéltek szerint alakult. Nem volt se rejtett költség se probléma a végén.

Köszönöm a segítséget, a költözésem Hollandiából így teljesen gördülékenyen a terv szerint zajlott!

Werstroh Marcell

Werstroh Marcell költözése Marcell hazaköltözés


Évek óta a Bestrent Kft-től béreljük az autókat alkalmanként több darabot, melyeket palánták menetrendszerű árusításához használunk. Ezért számunkra elsődleges szempont az autók jó állapota, és ezt kedvező áron tudják biztosítani. Mióta náluk béreljük az autókat, nagyjából 30.000 kilóméter alatt egyszer sem fordult elő, hogy műszaki meghibásodás miatt ne tudtuk volna használni őket.

Diriczi Tibor

Megpakoltuk a teherautót Nagy az érdeklődés A teherautoberles.info teherautója


Az idén a harmadik éve, hogy Zsolték cégével (teherautoberles.info) állok kapcsolatban. Röviden összefoglalható a véleményem: Minden alkalommal jól karbantartott és tiszta autót kaptam és az útjaim során a kocsik fogyasztása is kedvező volt. A számlázásnál sem kell tartani attól, hogy rákerül egy csomó "apróbetűs" összeg, tényleg csak annyi, ami előre meg volt beszélve. A szolgáltatásaik is széleskörűek, ( biztosítások, külföldi autópálya matricák, stb. ) az autók több ezer kilométeres utakra is bátran bérbe vehetők.

Ezt a céget szívből viszik a tulajdonosai, akik korrekt hozzáállással, jó üzletpolitikával évekre szóló partneri viszonyt alakítanak ki. Jó lenne sok ilyen Magyarországon!

Óhidy Viktor

Kirándulás Viktorral egy gyönyörű helyen Hídátkelés a teherautoberles.info-val Pihenő a Murau West üzletnél


Spanyolországból való hazaköltözésünkhöz vettük igénybe a teherautóbérlés weboldalt. 6000 km-ert használtuk az autót, ez idő alatt jól összeszoktunk, a kényelmi extrákkal is meg voltunk elégedve, tempomat, klíma, légrugós ülés. Köszönjük az autót, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Ha kisteherautó bérlés, ajánlom Zsoltot.

Bogár Orsolya

Kiruccanás Spanyolországban a teherautoberles.info-val Gyönyörű panoráma Spanyolországban a teherautoberles.info-val A spanyol bika félelmetes látványa


Több mint 4 éve bérlek a cégnél kisteherautót, probléma nélkül. Az autót mindig a megbeszélt időben megkaptam, jó műszaki állapotban, tisztán. Megbízható partner, lehet rá számítani. A hétvégi akciót kihasználva, szállítok hangszereket, Svájcból Magyarországra, alkalmanként 2200-2700 kilométert megyek, nagyon feszített a tempó, így nem fér bele csúszás. Hogy ez megvalósuljon, nagy segítségemre van a teherautoberles.info, jó állapotú kisteherautói. Sosem felejtem el, egyszer Ausztriában a jobb hátsó kerékkel felszedtünk egy szöget, s defektet kaptunk, Soha nem cseréltünk teherautón még kereket, ott álltunk mínusz öt fokban az út szélén, tanácstalanul. Felhívtam a céget, hátha tudnak segíteni. Ez vasárnap hajnali fél hatkor volt. Azonnal felvették a telefont, és így "élőben" láttak el bennünket útmutatással, lépésről lépésre. Ezután folytatni tudtuk az utunkat.

Köszönet érte!

Száraz Ákos

Száraz Ákos teherfutóbérlése 1 Száraz Ákos teherfutóbérlése 2 Száraz Ákos teherfutóbérlése 3

Az átvétel és a pesti bepakolás után a Skócia szívébe napokig tartó utunk megfelelő társa volt ez az autó, a csaknem 6000 km-er alatt. A tízen-évéhez és a kis teherségéhez képest kényelmes és könnyedén vezethető volt. Erejével és fogyasztásával is tökéletesen meg voltam elégedve, valamint műszakilag is hibátlan volt. Köszönöm a bizalmat, hogy ilyen hosszú útra megkaphattam.
A referencia képek, a Bamburgh Castle alatt készültek.

Erdélyi István

Teherautó bérlés Bamburgh 1 Teherautó bérlés Bamburgh 2

Sziasztok!
Szót szeretnék ejteni az egyik partnerünkről, akik nélkül a Tekergők balatoni körút nem jöhetett volna létre. A tábor elején nagyon nehéz volt a helyzetünk, mivel a tábor kezdetét megelőzően 1 héttel még nem volt teherautónk, amely szállítaná a gyerekek cuccait.
Elég sok kereskedést, kölcsönzőt felkerestünk, de ilyen rövid határidővel, ilyen kedvező áron, nem tudtak segíteni rajtunk. A teherautóbérlés csapata, körülbelül 15 perc leforgása alatt elintézett Nekünk mindent. Kölcsönbe adott Nekünk egy olyan újszerű autót, amelyet megcsodáltak az emberek az utcán. Kívül-belül ragyogott és 10 nap után azt is elmondhatom, hogy motorikusan is tökéletes volt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!
Nagyon hálásak vagyunk, hogy Segítettetek rajtunk.
Üdvözölnek Titeket a Tekergők!


Tamás Gábor


Teherautó bérlés Tekergők 1 Teherautó bérlés Tekergők 2 Teherautó bérlés Tekergők 3

Angliai hangszerszállításhoz kerestem bérelhető kisteherautót, amihez a legolcsóbb árajánlatot, a teherautoberles.info-tól kaptam.

A legjobb döntés volt teherautót bérelni, sikerült egy korrekt céget találnom. Az autót a júniusban foglaltam, szeptemberi átvétellel, minden a megbeszéltek szerint történt, az autót időben, teli tankkal, tisztán, a hosszú útra felkészítve kaptam meg.

Az autóval semmi probléma nem volt, a 4000 km-alatt. Az elszámolás a bérlet végén a megbeszéltek szerint zajlottak. Csak ajánlani tudom a céget, az angol fórumokon is ezt teszem.


Nyuli Emőke


Bérelt teherautó angliai hangszerszállításhoz 1 Teherautó bérlés angliai hangszerszállításhoz 2

Már 3. éve béreljük a nagyobb rendezvények eszközeinek szállítására a teherautoberles.info-tól az autókat. Az eddigi tapasztalataink pozitívak: mindig segítőkészek, rugalmasak, az autóik remek állapotúak és korrekt áron dolgoznak. Az autókkal kapcsolatban, ha észrevételt jeleztünk, azt azonnal vizsgálták és ha kellett, a hibát azonnal javították. Korábbi rossz tapasztalatok után öröm volt egy ilyen megbízható szolgáltatót találni. :)

Érsek Flóra

Bérelt teherautó rendezvényreBérelt teherautóLovas rendezvényhez teherautó

Emailben kerestük meg a Teherautoberles.info-t, ahol készségesen válaszoltak a kérdéseinkre, kaptunk egy kedvező árajánlatot, amit el is fogadtunk. A kért autót a megbeszélt átvételi időpont előtt már bérbe tudtuk venni. (Köszönjük a rugalmasságot). Az autót tisztán, szervizelve, új téli gumikkal vehettük át. Nagyon fontos volt az üzembiztosság, mivel határidős munkára kellett kiérnünk Lipcsébe. Elégedettek voltunk, és a 2500 km-er alatt minden rendben volt az autóval.

Pásztor Bence

Bérelt teherautóval LipcsébenTeherautóval LipcsébenTeherautóbérlés Lipcsében

Németországban Karácsonyi vásárra szállítottam termékeket. A furgon könnyen vezethető, szűk helyen is könnyű vele manőverezni. A 2500 km alatt műszakilag minden rendben volt.

Antos Balázs

Bérelt teherautóval HollandiábanTeherautóval HollandiábanTeherautóbérlés Hollandiában

Franciaországi üzleti útra kerestem teherautót, több ajánlat közül a teherautoberles.info-t választottam. A hosszú út alatt az autó kifogástalanul működött, kedvező fogyasztásával, menetdinamikájával abszolút elégedett voltam. Köszönöm a megbízható szolgáltatást.

Sylvie Berne

Bérelt teherautóval Franciaországban

Cégünk Led-falak bérbeadásával foglalkozik immáron több éve. Többször előfordult, hogy ezek szállításához kisteherautót béreltem a teherautoberles.info-tól, az egyik Belgiumi útra 3db-ot. Összegezve a bérléseket, csak jó tapasztalatom született a közel 10.000 Km-er alatt.. Az autókat mindig tisztán, megtankolva, bebiztosítva, a hosszú utakra felkészítve kaptam meg. A fényképek a Monzai Forma 1 idején készültek, szokás szerint időben, minden gond nélkül kiértem a teherautóval. Ha szeretnél minőséget bérelni, garanciális feltételekkel, válaszd a megbízható teherautó bérlést.

György Zsolt

RedBull versenyautó RedBull racingBox-utcában a bérelhető teherautónk

Hirtelen jött üzleti út miatt kerestem autót, amiben tökéletes partnerként megtaláltam a teherautoberles.info-t. A rövid határidő ellenére kifogástalan autót kaptam, új nyári gumikkal szerelve, szép állapotban, kitakarítva, teli tankolva. Bejártuk a Francia Riviérát, a 3500km-eres út alatt minden rendben volt. Csak ajánlani tudom a céget.

Jean Michel

Teherautóval a Francia Riviérán Francia Riviérán, a bérelhető teherautónkkalBérelt teherautóval a Francia Riviérán

Költözéshez, sofőrszolgáltatással vettem igénybe a teherautoberles.info szolgáltatását. Több cégnél érdeklődtem, és a legjobb bérleti díjat, illetve a legrugalmasabb feltételeket itt kaptam, ezért megrendeltem a szolgáltatást. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, 200 km-re kellett egy megadott időpontra leérniük, ahol pontosan megjelentek az általam előre lefoglalt méretű és típusú autóval. A pakolás gyorsan, hatékonyan történt, a lepakolás ugyanígy. Elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, ezért az ismerősi körömben is ajánlani fogom Őket

Cserényi Gábor

Bérelhető teherautó, sofőrszolgálattal együtt Bérelhető teherautó, költöztetéshezFeliratmentes mentes, bérelhető teherautó

Több cégtől béreltem autót, kisebb-nagyobb sikerrel, míg végül rátaláltam a teherautoberles.info-ra. Cégünk egy olyan partnert keresett, aki megbízható szolgáltatást és kiemelt minőséget nyújt. 2010 óta rendszeresen bérlek a Bestrent Kft.-től autót, költöztetéssel foglalkozom. 5 év alatt több mint 50.000 km-t tettem meg a kifogástalan minőségű teherautóikkal, az utak 90 százalékában külföldön. Egész Európát a teljesség kivétele nélkül /Németország, Franciaország, Anglia, Svédország, Finnország/ bejártam, meghibásodás nélkül.
Az autókat mindig kitakarítva, tisztán kaptam meg, kívül-belül egyaránt. Fontos számomra a pontosság, a megbízhatóság, és nem utolsó sorban pedig a megfelelő árképzés; ezt megtaláltam, így bárkinek szívesen ajánlom a céget.

Filep László - Atlas Kft.

Bérelt teherautónk az Atlas Kft-nél-1 Bérelhető teherautónk az Atlas Kft-nélBérelt teherautónk az autópályán

5 napos teherautó bérlést vettünk igénybe sofőr szolgáltatással, és nagyon elégedettek voltunk. Még egyszer nagyon köszönöm a Színház-és Filmművészeti Egyetem egyik hallgatói stábjának nevében, hogy rendelkezésünkre álltak, és precíz munkájukkal elősegítették féléves vizsgafilmünk létrejöttét, melynek bemutatója úgy néz ki szeptemberben az Uránia mozi Dísztermében lesz levetítve.

Széles Eszter - Gyártásszervező hallgató

Bérelt teherautónk, sofőrszolgáltatással

Stuttgarti kiállítás miatt lett igényem egy bérautóra, ami megbízható, nagyobb köbméteres, és feliratmentes. Rendben volt minden. Az árakról és a lehetőségerkről is előre, pontosan tájékoztattak. Magyar és Osztrák autópálya-matricát is kaptam az autóhoz. Szerencsére az Osztrák zöldkártyának a plakettjét is kiváltották az autóra, így nem kellett több órát várakoznom a határon. Nagyon elégedett voltam az autó menetteljesítményével, állapotával, és külön öröm volt számomra a nemzetközi Assistance szolgáltatásuk, amit így utólag Örömmel mondhatok, hogy nem vettem igénybe. Az ügyintézés barátságos, gördülékeny és korrekt, az autó leadásánál is minden rendben volt. Keresünk benneteket a jövőben is. Köszönjük a szolgáltatást.

Csicsai Gábor - Mangrove Kft

felirat nélküli teherautó teherautó felirat nélkül

Amsterdamból való hazaköltözésem miatt kerestem nagy köbméteres bérautót, így esett a választásom a Ford Transit ponyvásra. Az autó átvétele, gyorsan, precízen zajlott. A 3600 kilométer alatt semmilyen gondom nem volt az autóval, és a fogyasztása is meglepően alacsony.

Kovács Gábor

bérelhető Ford Transitbérelt Ford Transit-tal Amsterdamba bérelt Ford Transit-tal Amsterdamba

Az elmúlt három évben többször vettem igénybe a Bestrent Kft, teherautóbérlés szolgáltatását külföldi utakhoz. Nemrég jöttem vissza az ötödik Belgiumi utamról, ahová és ahonnan költöztetést végzek. Ezekre az utakra béreltem kisteherautót és a keresés szempontjai a következőek voltak:

  • a járművek jó állapota, megbízhatóság, fogyasztás
  • jogi lefedettség (váratlan esemény előfordulásakor)
  • rugalmas ügyintézés, korrekt megbízható kapcsolat tartás
  • ár

Ezek alapján találtam meg a céget, amellyel az együttműködés minden alkalommal zavartalan és kifogástalan volt. Közel 20.000 km után kijelentem, hogy soha semmilyen probléma nem volt a járművekkel, mindig időre átvehettem őket, és a fizetés is pontosan az előzetes árkalkuláció szerint alakult. Engem eddig semmilyen meglepetés nem ért, ezért elégedett vagyok és a jövőben is gondolkodás nélkül őket választom.

Balog Tamás

Megbízható teherautó bérlésTeherautó, bérlésre Bérelhető Ford teherautónk

Szardínia szigetéről kerestem egy megbízható, kis fogyasztású bérautót, amivel a hazaköltözésemet biztosítanám a téli szezonra. A teherautoberles.info tökéletes partner volt, az autót tisztán, tele tankolva kaptam meg. A hosszú út során kellemes partneremre találtam a bérautó személyében, csendes, kényelmes, és kis fogyasztású. A teljes út alatt jól üzemelt, a raktér mérete is elegendő volt.

Nagy Gábor

bérelhető Ford Transit-tal Szardíniárólúton a teherautóval Bérelt autóval Szardíniáról

Svédországi kiköltözésem miatt kerestem bérautót. A teherautoberles.info-val sikerült megegyeznem, mivel kedvező áron, casco biztosítással, assistance szolgáltatással tudtam bérelni.
Egy 60.000km-ert futott Tranzitot kaptam, amivel kényelmesen megjártam, a 3500km-es utat, hiba nélkül, 7 liter közeli fogyasztással. Az elszámolás korrekt volt.

Iváncza Lajos

bérelhető Ford Transitúton a bérelt teherautóval Bérelt Transit-tal útközben

Két alkalommal béreltem autót, a teherautoberles.info-tól. Mindkétszer Franciaországba, Cannes városába mentünk az autóval, alkalmanként több mint 3000 km-ert. A bérlés során a következő előnyöket tapasztaltam, kedvező ár, pontos átvétel, tiszta jármű, casco biztosítás és assistance szolgáltatás, kedves, fiatalos csapat. Az autó fogyasztása teherautóhoz képest alacsony, a menetteljesítménye elegendő egy hosszabb út esetén is.

Szabó Bálint - Mockup Kft.

Cannes felé a Ford Transit teherautóvalBérelt teherautóval a kikötőben Transit-tal útközben

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}