Referenciák

Az egyesületünk középkori hagyományőrzéssel foglalkozik. Fellépéseinkre rengeteg felszerelést kell vinnünk. A Bestrent Kft. megfelelő partnernek tűnt a szállításhoz szükséges kisteherautók bérlése kapcsán. Az igényeinkre mindig találtunk megoldást, az autó felvételére és leadására mindig találtunk kompromisszumos időpontot. Az autók kifogástalan állapotban vannak, sose volt semmi baj útközben.
A szolgáltatással maximálisan elégedettek vagyunk, a Bestrent Kft-t már 2,5 éve a partnereink között tudjuk, mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.

Erényi Zoltán - S.A.G.A Európai Harcművészetek Iskolája
www.middleages.hu

S.A.G.A Európai Harcművészetek Iskolája S.A.G.A Európai Harcművészetek Iskolája S.A.G.A Európai Harcművészetek Iskolája S.A.G.A Európai Harcművészetek Iskolája

Saját tulajdonú Renault Kangoo kisteherautóink egyike meghibásodott, a javítás idejére kerestünk hasonló paraméterekkel bíró gépkocsit. A bérautó piacon viszonylag kevés úgynevezett „puttonyos” kisárusszállító található. A Bestrent Kft. szolgáltatásával maximálisan elégedettek voltunk, külön kiemelnénk a rugalmasságukat, ahogyan egyedi kéréseinket kezelték. A bérelt VW Caddy gépjármű 1 hónapig volt nálunk, esztétikailag és műszakilag is kiváló állapotú járművet kaptunk használatra. Szívesen ajánljuk szolgáltatásukat.

Dunamenti Erőmű Zrt., Százhalombatta

Dunamenti Erőmű Zrt. csereautó Dunamenti Erőmű Zrt. csereautó

Januárban találtam, teherautó bérlés ügyében a Bestrent KFT. teherautóbérlés csapatára, szombat reggel derült ki, hogy szükségem lenne egy autóra, amivel két óra múlva el kellene indulnom külföldre, Dortmundba. Zsolt egy kifogástalan állapotú, autót adott át, amivel minden rendben volt az utazásom alatt, a havazás közben is biztonságban éreztem magam, köszönhetően az új téli gumiabroncsoknak. A visszaadásnál minden a szerződés szerint került kifizetésre, nem volt semmilyen plusz költségem. Még egyszer köszönöm a segítséget, idén még többször jövök bérelni.

First Class Trophy Hungary Kft.
Rytkó Roland

Utazás Dortmundba Utazás Dortmundba

Egy olaszországi költözés miatt szükségünk volt egy kisteherautóra. A Bestrent Kft. Renault Master teherautóját béreltük ki. Az autó megfelelő műszaki állapotban volt az 1400 km-es út megtételéhez, melynek köszönhetően biztonsággal leszállíthattuk értékeinket. Az úton az autó kiváló útitársnak bizonyult, erős motorjának és az utastér nyújtottak kényelmének köszönhetően. Az ügyintézés rugalmas és korrekt volt, ajánlom másoknak is. Köszönjük!

Üdv: Kiss Péter

Olaszországi költözéshez kisteherautó bérlés Költözés kisteherautó segítségével

Idén is Zsoltéktól béreltünk autót cserkésztáborunkhoz. Most is rugalmas ügyintésben volt részünk, mindenben segítségünkre voltak, együtt találtuk meg a számunkra legalkalmasabb bérlési opciót. Az autóban idén sem kellett csalódnunk, 240 cserkész tábori ellátását (víz, élelmiszer), illetve tábori felszerelések szállítását gond nélkül megoldotta.

Üdv: Sziráki Marci

Cserkésztáborba kisteherautóval Cserkésztáborba kisteherautóval Cserkésztáborba kisteherautóval

Mindenkinek csak ajánlani tudom a teherautoberles.info-t. Több éve tőlük béreljük az autót! Kifogástalan műszaki állapotú autókkal rendelkeznek. Csak belföldi szállításra vesszük igénybe, de igen kedvező fogyasztás szokott kijönni a végső tankolásnál. Munkatársaik maximálisan rugalmasak segítőkészek!

Tóth Gábor

VRS VRS VRS

Köszönettel küldöm a rendezvényről a képeket, amire a tőletek bérelt autóval jutottam el, a bérlés ideje alatt 1500 km-ert futott az autó hiba nélkül, alacsony fogyasztással. A szolgáltatással a legteljesebb mértékben meg voltam elégedve, ha teherautó bérlés külföldre, megint jövök. Ajánlani fogom a céget másnak is jó szívvel!
Ajánlom továbbá figyelembe saját vállalkozásomat. Készítünk egyedi faórákat, vágódeszkákat, edényalátéteket, névre szóló ajándék-és dísztárgyakat, megvalósítunk egyedi ötleteket.

Németh Zoltán faműves
www.fa-time.hu

Logo Termékek Stand Stand Termékek Termékek a teherautóban Termékek a teherautóban

Egy madridi rendezvényre vittünk technikai eszközöket, melyhez megbízható teherautóra volt szükségünk. Interneten találtunk a cégre. Gördülékenyen ment a megbeszélés, az átadás-átvétel és az elszámolás is korrekt volt. Egy új, Renault Mastert kaptunk, mely kényelmes és kifogástalan műszaki állapotban volt. Az utazás része 2-2 nap volt, kicsivel több, mint 5000 km-t ment az autó. Köszönjük a szolgáltatást!

Elzer József

Madridi rendezvény szállítás Madridi rendezvény szállítás Madridi rendezvény szállítás

Szóval költözünk haza külföldről Írországból...
Kerestem az interneten egy pár teherautó kölcsönzőt, kb 3 db jött föl ami komolyabban is nézett ki. Az egyik vérprofi weboldallal újszerű autókkal, de sajnos olyan hangnemben válaszoltak az ajánlat kérésre, hogy tudtam, feléjük üzletet nem viszek. A Teherautoberles.info-nál, a csapat minden teherautó bérléssel kapcsolatos igényünket meghallgatott. Ajánlottak tisztességes, korrekt megoldást mindenre. Sajnos a szervezésből kifolyólag illetve változások miatt a komp-nál az utolsó pillanatban is módosítani kellett az autónk fajtáját. Illetve más méretű autóra kellett váltani. A Bestrent-es fiúk ezt minden további nélkül tető alá hozták. (3 nappal az átvétel előtt)Induláskor Budapestről egy a Ford szerviz által aznap reggel átvizsgált autóval indulhattam útnak. Mondanom sem kell, hogy az autó tökéletesen ment. A 10 nap alatt 4500 km-t tettem meg vele. Visszatéréskor az elszámolás nagyon korrekt volt. Biztos vagyok benne, hogy ha bármire is kell kisteherautó csak a Csák fiúkhoz megyek illetve ajánlani fogom őket barátaimnak ismerőseimnek. Szerintem ha nincs a közel 30 járműből álló flottájuk, akkor felsültem volna az utolsó napi módosításokkal. Még egyszer köszönöm a korrekt autót, és a nagyon kedvező árat!

Szigeti Tamás

Költözés haza Írországból Költözés haza Írországból Költözés haza Írországból Költözés haza Írországból


Spanyolország szívébe, Barcelonába kerestem a fiammal bérelhető teherautót, fontos volt, hogy megbízható kisteherautót kapjunk, assistance szolgáltatással, teljes biztosítással. 6 nap alatt szinte végig vezettünk, majdnem 5000 Km-ert, nagy részt külföldön, ez idő alatt összebarátkoztunk a furgonnal, feszes futómű, új gumik, klíma, elektromos csomag, és a kedvenc extránk, visszagurulás gátló is hasznos extra volt . A fogyasztás 7-8 Liter között ingadozott, ami 1 Tonna raksúllyal meglepő volt. Az elszámolás korrekt volt, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Ha legközelebb teherautót bérlek külföldre, biztosan újra jelentkezem. A képek, Montpellierben készültek, a Prime Hotel előtt.

Ifjú Filep László

Spanyolország, Barcelona, Prime Hotel Úton Az autó a Prime Hotel előtt


Költözésemhez kerestem nagy teherautót ami legalább 2 méteres belmagassággal rendelkezett és egy teljes háztartás belefér, ugyan akkor B kategóriával vezethető. Hosszas keresés és több ajánlat alapján választottam a teherautó bérlés oldalukat. Hetekig egyeztettünk míg végül az igényeimnek megfelelően mindent megoldottak. Az ajánlaton többször kértem kisebb nagyobb módosításokat, amit végtelen türelemmel és kedvességgel kezeltek, míg teljesen testre szabták az ajánlatot. Az autót Hollandiáig vittem és 5 nap alatt majdnem 3000 Km-t mentem minden probléma nélkül. Az átadás-átvétel gördülékenyen zajlott és minden a megbeszéltek szerint alakult. Nem volt se rejtett költség se probléma a végén.

Köszönöm a segítséget, a költözésem Hollandiából így teljesen gördülékenyen a terv szerint zajlott!

Werstroh Marcell

Werstroh Marcell költözése Marcell hazaköltözés


Évek óta a Bestrent Kft-től béreljük az autókat alkalmanként több darabot, melyeket palánták menetrendszerű árusításához használunk. Ezért számunkra elsődleges szempont az autók jó állapota, és ezt kedvező áron tudják biztosítani. Mióta náluk béreljük az autókat, nagyjából 30.000 kilóméter alatt egyszer sem fordult elő, hogy műszaki meghibásodás miatt ne tudtuk volna használni őket.

Diriczi Tibor

Megpakoltuk a teherautót Nagy az érdeklődés A teherautoberles.info teherautója


Az idén a harmadik éve, hogy Zsolték cégével (teherautoberles.info) állok kapcsolatban. Röviden összefoglalható a véleményem: Minden alkalommal jól karbantartott és tiszta autót kaptam és az útjaim során a kocsik fogyasztása is kedvező volt. A számlázásnál sem kell tartani attól, hogy rákerül egy csomó "apróbetűs" összeg, tényleg csak annyi, ami előre meg volt beszélve. A szolgáltatásaik is széleskörűek, ( biztosítások, külföldi autópálya matricák, stb. ) az autók több ezer kilométeres utakra is bátran bérbe vehetők.

Ezt a céget szívből viszik a tulajdonosai, akik korrekt hozzáállással, jó üzletpolitikával évekre szóló partneri viszonyt alakítanak ki. Jó lenne sok ilyen Magyarországon!

Óhidy Viktor

Kirándulás Viktorral egy gyönyörű helyen Hídátkelés a teherautoberles.info-val Pihenő a Murau West üzletnél


Spanyolországból való hazaköltözésünkhöz vettük igénybe a teherautóbérlés weboldalt. 6000 km-ert használtuk az autót, ez idő alatt jól összeszoktunk, a kényelmi extrákkal is meg voltunk elégedve, tempomat, klíma, légrugós ülés. Köszönjük az autót, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Ha kisteherautó bérlés, ajánlom Zsoltot.

Bogár Orsolya

Kiruccanás Spanyolországban a teherautoberles.info-val Gyönyörű panoráma Spanyolországban a teherautoberles.info-val A spanyol bika félelmetes látványa


Több mint 4 éve bérlek a cégnél kisteherautót, probléma nélkül. Az autót mindig a megbeszélt időben megkaptam, jó műszaki állapotban, tisztán. Megbízható partner, lehet rá számítani. A hétvégi akciót kihasználva, szállítok hangszereket, Svájcból Magyarországra, alkalmanként 2200-2700 kilométert megyek, nagyon feszített a tempó, így nem fér bele csúszás. Hogy ez megvalósuljon, nagy segítségemre van a teherautoberles.info, jó állapotú kisteherautói. Sosem felejtem el, egyszer Ausztriában a jobb hátsó kerékkel felszedtünk egy szöget, s defektet kaptunk, Soha nem cseréltünk teherautón még kereket, ott álltunk mínusz öt fokban az út szélén, tanácstalanul. Felhívtam a céget, hátha tudnak segíteni. Ez vasárnap hajnali fél hatkor volt. Azonnal felvették a telefont, és így "élőben" láttak el bennünket útmutatással, lépésről lépésre. Ezután folytatni tudtuk az utunkat.

Köszönet érte!

Száraz Ákos

Száraz Ákos teherfutóbérlése 1 Száraz Ákos teherfutóbérlése 2 Száraz Ákos teherfutóbérlése 3

Az átvétel és a pesti bepakolás után a Skócia szívébe napokig tartó utunk megfelelő társa volt ez az autó, a csaknem 6000 km-er alatt. A tízen-évéhez és a kis teherségéhez képest kényelmes és könnyedén vezethető volt. Erejével és fogyasztásával is tökéletesen meg voltam elégedve, valamint műszakilag is hibátlan volt. Köszönöm a bizalmat, hogy ilyen hosszú útra megkaphattam.
A referencia képek, a Bamburgh Castle alatt készültek.

Erdélyi István

Teherautó bérlés Bamburgh 1 Teherautó bérlés Bamburgh 2

Sziasztok!
Szót szeretnék ejteni az egyik partnerünkről, akik nélkül a Tekergők balatoni körút nem jöhetett volna létre. A tábor elején nagyon nehéz volt a helyzetünk, mivel a tábor kezdetét megelőzően 1 héttel még nem volt teherautónk, amely szállítaná a gyerekek cuccait.
Elég sok kereskedést, kölcsönzőt felkerestünk, de ilyen rövid határidővel, ilyen kedvező áron, nem tudtak segíteni rajtunk. A teherautóbérlés csapata, körülbelül 15 perc leforgása alatt elintézett Nekünk mindent. Kölcsönbe adott Nekünk egy olyan újszerű autót, amelyet megcsodáltak az emberek az utcán. Kívül-belül ragyogott és 10 nap után azt is elmondhatom, hogy motorikusan is tökéletes volt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!
Nagyon hálásak vagyunk, hogy Segítettetek rajtunk.
Üdvözölnek Titeket a Tekergők!


Tamás Gábor


Teherautó bérlés Tekergők 1 Teherautó bérlés Tekergők 2 Teherautó bérlés Tekergők 3

Angliai hangszerszállításhoz kerestem bérelhető kisteherautót, amihez a legolcsóbb árajánlatot, a eherautoberles.info" target="_blank"=>teherautoberles.info-tól kaptam.

A legjobb döntés volt teherautót bérelni, sikerült egy korrekt céget találnom. Az autót a júniusban foglaltam, szeptemberi átvétellel, minden a megbeszéltek szerint történt, az autót időben, teli tankkal, tisztán, a hosszú útra felkészítve kaptam meg.

Az autóval semmi probléma nem volt, a 4000 km-alatt. Az elszámolás a bérlet végén a megbeszéltek szerint zajlottak. Csak ajánlani tudom a céget, az angol fórumokon is ezt teszem.


Nyuli Emőke


Bérelt teherautó angliai hangszerszállításhoz 1 Teherautó bérlés angliai hangszerszállításhoz 2

Már 3. éve béreljük a nagyobb rendezvények eszközeinek szállítására a teherautoberles.info-tól az autókat. Az eddigi tapasztalataink pozitívak: mindig segítőkészek, rugalmasak, az autóik remek állapotúak és korrekt áron dolgoznak. Az autókkal kapcsolatban, ha észrevételt jeleztünk, azt azonnal vizsgálták és ha kellett, a hibát azonnal javították. Korábbi rossz tapasztalatok után öröm volt egy ilyen megbízható szolgáltatót találni. :)

Érsek Flóra

Bérelt teherautó rendezvényreBérelt teherautóLovas rendezvényhez teherautó

Emailben kerestük meg a Teherautoberles.info-t, ahol készségesen válaszoltak a kérdéseinkre, kaptunk egy kedvező árajánlatot, amit el is fogadtunk. A kért autót a megbeszélt átvételi időpont előtt már bérbe tudtuk venni. (Köszönjük a rugalmasságot). Az autót tisztán, szervizelve, új téli gumikkal vehettük át. Nagyon fontos volt az üzembiztosság, mivel határidős munkára kellett kiérnünk Lipcsébe. Elégedettek voltunk, és a 2500 km-er alatt minden rendben volt az autóval.

Pásztor Bence

Bérelt teherautóval LipcsébenTeherautóval LipcsébenTeherautóbérlés Lipcsében

Németországban Karácsonyi vásárra szállítottam termékeket. A furgon könnyen vezethető, szűk helyen is könnyű vele manőverezni. A 2500 km alatt műszakilag minden rendben volt.

Antos Balázs

Bérelt teherautóval HollandiábanTeherautóval HollandiábanTeherautóbérlés Hollandiában

Franciaországi üzleti útra kerestem teherautót, több ajánlat közül a teherautoberles.info-t választottam. A hosszú út alatt az autó kifogástalanul működött, kedvező fogyasztásával, menetdinamikájával abszolút elégedett voltam. Köszönöm a megbízható szolgáltatást.

Sylvie Berne

Bérelt teherautóval Franciaországban

Cégünk Led-falak bérbeadásával foglalkozik immáron több éve. Többször előfordult, hogy ezek szállításához kisteherautót béreltem a teherautoberles.info-tól, az egyik Belgiumi útra 3db-ot. Összegezve a bérléseket, csak jó tapasztalatom született a közel 10.000 Km-er alatt.. Az autókat mindig tisztán, megtankolva, bebiztosítva, a hosszú utakra felkészítve kaptam meg. A fényképek a Monzai Forma 1 idején készültek, szokás szerint időben, minden gond nélkül kiértem a teherautóval. Ha szeretnél minőséget bérelni, garanciális feltételekkel, válaszd a megbízható teherautó bérlést.

György Zsolt

RedBull versenyautó RedBull racingBox-utcában a bérelhető teherautónk

Hirtelen jött üzleti út miatt kerestem autót, amiben tökéletes partnerként megtaláltam a teherautoberles.info-t. A rövid határidő ellenére kifogástalan autót kaptam, új nyári gumikkal szerelve, szép állapotban, kitakarítva, teli tankolva. Bejártuk a Francia Riviérát, a 3500km-eres út alatt minden rendben volt. Csak ajánlani tudom a céget.

Jean Michel

Teherautóval a Francia Riviérán Francia Riviérán, a bérelhető teherautónkkalBérelt teherautóval a Francia Riviérán

Költözéshez, sofőrszolgáltatással vettem igénybe a teherautoberles.info szolgáltatását. Több cégnél érdeklődtem, és a legjobb bérleti díjat, illetve a legrugalmasabb feltételeket itt kaptam, ezért megrendeltem a szolgáltatást. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, 200 km-re kellett egy megadott időpontra leérniük, ahol pontosan megjelentek az általam előre lefoglalt méretű és típusú autóval. A pakolás gyorsan, hatékonyan történt, a lepakolás ugyanígy. Elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, ezért az ismerősi körömben is ajánlani fogom Őket

Cserényi Gábor

Bérelhető teherautó, sofőrszolgálattal együtt Bérelhető teherautó, költöztetéshezFeliratmentes mentes, bérelhető teherautó

Több cégtől béreltem autót, kisebb-nagyobb sikerrel, míg végül rátaláltam a teherautoberles.info-ra. Cégünk egy olyan partnert keresett, aki megbízható szolgáltatást és kiemelt minőséget nyújt. 2010 óta rendszeresen bérlek a Bestrent Kft.-től autót, költöztetéssel foglalkozom. 5 év alatt több mint 50.000 km-t tettem meg a kifogástalan minőségű teherautóikkal, az utak 90 százalékában külföldön. Egész Európát a teljesség kivétele nélkül /Németország, Franciaország, Anglia, Svédország, Finnország/ bejártam, meghibásodás nélkül.
Az autókat mindig kitakarítva, tisztán kaptam meg, kívül-belül egyaránt. Fontos számomra a pontosság, a megbízhatóság, és nem utolsó sorban pedig a megfelelő árképzés; ezt megtaláltam, így bárkinek szívesen ajánlom a céget.

Filep László - Atlas Kft.

Bérelt teherautónk az Atlas Kft-nél-1 Bérelhető teherautónk az Atlas Kft-nélBérelt teherautónk az autópályán

5 napos teherautó bérlést vettünk igénybe sofőr szolgáltatással, és nagyon elégedettek voltunk. Még egyszer nagyon köszönöm a Színház-és Filmművészeti Egyetem egyik hallgatói stábjának nevében, hogy rendelkezésünkre álltak, és precíz munkájukkal elősegítették féléves vizsgafilmünk létrejöttét, melynek bemutatója úgy néz ki szeptemberben az Uránia mozi Dísztermében lesz levetítve.

Széles Eszter - Gyártásszervező hallgató

Bérelt teherautónk, sofőrszolgáltatással

Stuttgarti kiállítás miatt lett igényem egy bérautóra, ami megbízható, nagyobb köbméteres, és feliratmentes. Rendben volt minden. Az árakról és a lehetőségerkről is előre, pontosan tájékoztattak. Magyar és Osztrák autópálya-matricát is kaptam az autóhoz. Szerencsére az Osztrák zöldkártyának a plakettjét is kiváltották az autóra, így nem kellett több órát várakoznom a határon. Nagyon elégedett voltam az autó menetteljesítményével, állapotával, és külön öröm volt számomra a nemzetközi Assistance szolgáltatásuk, amit így utólag Örömmel mondhatok, hogy nem vettem igénybe. Az ügyintézés barátságos, gördülékeny és korrekt, az autó leadásánál is minden rendben volt. Keresünk benneteket a jövőben is. Köszönjük a szolgáltatást.

Csicsai Gábor - Mangrove Kft

felirat nélküli teherautó teherautó felirat nélkül

Amsterdamból való hazaköltözésem miatt kerestem nagy köbméteres bérautót, így esett a választásom a Ford Transit ponyvásra. Az autó átvétele, gyorsan, precízen zajlott. A 3600 kilométer alatt semmilyen gondom nem volt az autóval, és a fogyasztása is meglepően alacsony.

Kovács Gábor

bérelhető Ford Transitbérelt Ford Transit-tal Amsterdamba bérelt Ford Transit-tal Amsterdamba

Az elmúlt három évben többször vettem igénybe a Bestrent Kft, teherautóbérlés szolgáltatását külföldi utakhoz. Nemrég jöttem vissza az ötödik Belgiumi utamról, ahová és ahonnan költöztetést végzek. Ezekre az utakra béreltem kisteherautót és a keresés szempontjai a következőek voltak:

  • a járművek jó állapota, megbízhatóság, fogyasztás
  • jogi lefedettség (váratlan esemény előfordulásakor)
  • rugalmas ügyintézés, korrekt megbízható kapcsolat tartás
  • ár

Ezek alapján találtam meg a céget, amellyel az együttműködés minden alkalommal zavartalan és kifogástalan volt. Közel 20.000 km után kijelentem, hogy soha semmilyen probléma nem volt a járművekkel, mindig időre átvehettem őket, és a fizetés is pontosan az előzetes árkalkuláció szerint alakult. Engem eddig semmilyen meglepetés nem ért, ezért elégedett vagyok és a jövőben is gondolkodás nélkül őket választom.

Balog Tamás

Megbízható teherautó bérlésTeherautó, bérlésre Bérelhető Ford teherautónk

Szardínia szigetéről kerestem egy megbízható, kis fogyasztású bérautót, amivel a hazaköltözésemet biztosítanám a téli szezonra. A teherautoberles.info tökéletes partner volt, az autót tisztán, tele tankolva kaptam meg. A hosszú út során kellemes partneremre találtam a bérautó személyében, csendes, kényelmes, és kis fogyasztású. A teljes út alatt jól üzemelt, a raktér mérete is elegendő volt.

Nagy Gábor

bérelhető Ford Transit-tal Szardíniárólúton a teherautóval Bérelt autóval Szardíniáról

Svédországi kiköltözésem miatt kerestem bérautót. A teherautoberles.info-val sikerült megegyeznem, mivel kedvező áron, casco biztosítással, assistance szolgáltatással tudtam bérelni.
Egy 60.000km-ert futott Tranzitot kaptam, amivel kényelmesen megjártam, a 3500km-es utat, hiba nélkül, 7 liter közeli fogyasztással. Az elszámolás korrekt volt.

Iváncza Lajos

bérelhető Ford Transitúton a bérelt teherautóval Bérelt Transit-tal útközben

Két alkalommal béreltem autót, a teherautoberles.info-tól. Mindkétszer Franciaországba, Cannes városába mentünk az autóval, alkalmanként több mint 3000 km-ert. A bérlés során a következő előnyöket tapasztaltam, kedvező ár, pontos átvétel, tiszta jármű, casco biztosítás és assistance szolgáltatás, kedves, fiatalos csapat. Az autó fogyasztása teherautóhoz képest alacsony, a menetteljesítménye elegendő egy hosszabb út esetén is.

Szabó Bálint - Mockup Kft.

Cannes felé a Ford Transit teherautóvalBérelt teherautóval a kikötőben Transit-tal útközben

 

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
1138 Budapest, Népfürdő utca 9. (jelenleg nem üzemel)
info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

+36204215191
+36704284512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig: 8:30-17 h-ig.
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 17-18 h-ig.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}