Miért fontos ügyelni a teherautók rendszeres szervizelésére?

A tehergépkocsik rendszeres szervizelése, karbantartása nagyon fontos a hatékony és hosszú távú működés érdekében, ráadásul így a vezetés is biztonságosabbá válik, valamint csökken az útközbeni meghibásodások kockázata.

Milyen alkatrészeket ellenőriznek a tehergépkocsik karbantartása során?


A teherautók szervizelése során számos alkatrészt szemügyre vesz a szakember. A motor a teherautó szíve és az optimális teljesítmény biztosítása érdekében megfelelően karbantartottnak kell lennie. A szerelő mindig ellenőrzi az olajat, a légszűrőket és az üzemanyagszűrőket is. Ezen kívül megvizsgálhatja a gyújtógyertyák, az elosztó sapka és a vezérműszíj állapotát.


A szerviz során a szerelő megtekinti a fékbetéteket, a féktárcsákat, a féknyergeket és a fékvezetékeket, mindezt nagyon fontos megtennie, hiszen a fékrendszer felel azért, hogy az autó minden helyzetben biztonságosan meg tudjon állni.


A sebességváltó folyadék szintje sem mindegy, hogy milyen, de az is gyakori, hogy ennek a szűrője érett meg a cserére.


A gumiabroncsok érintkeznek az úttal, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen állapotban vannak. A szervizben jellemzően megmérik a bennük lévő nyomást és ellenőrzik a futófelület mélységét is.


Egy megfelelően karbantartott teherautót biztonságosabb vezetni, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát az utakon, arról nem beszélve, hogy ezáltal a működés is hatékonyabb és még az üzemanyagköltségeken is spórolhatunk. Jelentős összegeket takaríthatunk meg abban az esetben is, ha meghibásodás következtében az alkatrészeket mi magunk szerezzük be, például egy bontott Renault Master alkatrész így remek ár-érték arányban vásárolható meg.


Teherautót ma már bérelni is lehet, ebben az esetben a bérbeadó cégek gondoskodnak a rendszeres szervizelésről, amit érdekük folyamatosan megtenni, mivel a jól működő járművekkel nyerhetik el a bérlők bizalmát. Felelős bérbeadóként cégünk fokozott figyelmet fordítunk az általunk kínált autók megfelelő állapotára. A teherautóbérlésnek feltételei is vannak, ezekről mindig pontosan tájékozódjunk.

Költöztetés
Renault Master Prémium


Tekintse meg a korábbi blog bejegyzésünket: Hogyan használjuk ki a helyet a teherautóban?

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}