Hogyan használjuk ki a helyet a teherautóban?

Egy költözéshez szerencsére ma már lehetséges teherautót bérelni, ami óriási segítséget jelent, de ha nem pakolunk megfelelően a rendelkezésre álló térbe, akkor sokat veszíthetünk. Néhány szempontot érdemes betartani, hogy ne essünk ebbe a hibába, nézzük hát, hogy mire figyeljünk.

Igyekezzünk törekedni arra, hogy a dolgainkat biztonságban szállítsuk és a teherautó helyét a lehető legjobban használjuk ki. Első és legfontosabb, hogy készítsünk tervet, tehát jól gondoljuk át, hogy mely tárgyakat, berendezéseket szeretnénk először betenni az autóba és miként akarjuk őket elrendezni. Az értékesebb dolgokat célszerű elsőként berakni a járműbe, ilyen lehet a televízió vagy valamilyen antik bútor.

Lehetőleg a nehezebb tárgyak kerüljenek legalulra, gondolunk itt mondjuk a hűtőszekrényre, ezzel is elősegíthetjük a rakomány stabilizálását és a könnyebb tárgyak sem fognak sérülni. Legfelülre olyan dolgokat tegyünk, amelyeknek csekélyebb mértékű a súlya, például párnákat, ruhaneműket, ezáltal függőlegesen is kihasználhatjuk a szabad területet. Bizonyos eszközök segítségével is megkönnyíthetjük a pakolást, jól jöhet mondjuk egy molnárkocsi, amivel egyszerűen mozgathatjuk a berendezéseket egyik pontból a másikba. A végén ellenőrizzük, hogy mindent stabilan rögzítettünk-e, nehogy valami kicsússzon a helyéről.

Mindezeken túl igyekezzünk rendszerezetten pakolni, a hasonló holmikat egy helyre csoportosítsuk, így könnyebben meg is találjuk majd, ha szükségünk van rájuk. Legyen minden doboz felcímkézve, ezáltal egyből tudni fogjuk, hogy melyik szobába tegyük.

Amennyiben betartjuk ezeket a tippeket, akkor biztosak lehetünk benne, hogy kihasználjuk a teherautó helyét és biztonságosan szállíthatjuk az összes berendezést a költözésnél. Emellett ne feledjük, hogy a teherautók használatának biztonsági szabályait is be kell tartani.

Költöztetés
Költöztetés


Tekintse meg a korábbi blog bejegyzésünket: Külföldi szabálysértések büntetési tételei

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}