Kötelező szerviz teherautók esetében?

A kötelező időszakos szerviz fontos a gépjármű állapotát illetően, tehát a tulajdonosoknak erre figyelniük kell. Az utasok is nagyobb biztonságban vannak, ha tudják, hogy az autóval minden rendben van. A szakértők jellemzően azt javasolják, hogy 10-15 ezer kilométerenként érdemes a gépjárműveket ellenőriztetni, főleg, ha minden nap beülünk a volán mögé.

A kötelező szerviz ideje alatt olajcserére, szűrők cseréjére is sor kerül, ezen kívül ellenőrzik még a motor állapotát, a futóműveket, fékrendszert, illetve a karosszériát. Szükség esetén az automata váltókkal kapcsolatos hibákat is elhárítják.

A járművet célszerű évente legalább egyszer elvinni egy alapos felmérésre, még akkor is, ha tudjuk, hogy egy nagyobb összeget ott kell majd hagynunk, hiszen a helyzet a későbbiekben csak rosszabb lesz. A kötelező szerviz több napig is eltarthat, de ez nagyban függ attól is, hogy mi minden szorul rajta javításra. Kövessük figyelemmel azokat a jeleket is, amelyek a teherautó meghibásodására utalhatnak. Azon nyomban, ahogy észlelünk valamilyen rendellenességet, vigyük egy megbízható szervizbe.

A gyártó által előírt kötelező szerviz elmulasztása garanciavesztéshez is vezethet. Az évszakokhoz is fűződhetnek szervizzel kapcsolatos időpontok, például a fagyok beállta előtt ajánlott téliesíteni az autót, így nagyobb biztonsággal közlekedhetünk a fagyos, csúszós utakon. Nyáron pedig a meleg időjárási körülményeket szükséges figyelembe venni és ehhez igazítani a teendőket.

Külön léteznek olyan szervizek is, amelyek teherautók számára lettek kialakítva, de arra figyeljünk, hogy megbízható csapatot válasszunk.

Számunkra a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtése kiemelkedően fontos. Éppen ezért felelős bérbeadóként a gépjárműveink állapotára fokozottan figyelünk.

 

Kötelező szerviz
Kötelező szerviz


Korábbi blog bejegyzésünk: Volvo elektromos teherautó

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}