Dobozos kisteherautó bérlés költözéshez!

Egy rohamosan közeledő költözés szinte mindenkiben felkelti az aggodalmat, hogy vajon hogyan fogja nem szétszerelhető, méretesebb bútorait, ágyát, hűtőjét az új helyre átszállítani, lesz-e vajon elegendő segítség a cipekedésben.

Manapság már nagyon könnyen orvosolható ez a probléma kisteherautó bérléssel, ezzel búcsút inthetünk a költözéssel járó felesleges idegeskedésnek, nem beszélve arról, hogy anyagilag nem olyan megterhelő, mintha megbíznánk egy költöztetéssel foglalkozó céget.

Ponyvás teherautóMielőtt kiválasztjuk az autót mérlegeljünk, hogy pontosan mit és mekkora méretben akarunk szállítani, hiszen ez alapján következtethetünk arra, hogy melyik autó lesz optimális a számunkra.

dobozos kisteherautó legnagyobb előnye, hogy a rakomány könnyen és biztonságosan rögzíthető legyen szó egy ülőgarnitúra vagy sarokkanapé, netán egy vitrin, vagy bármilyen más elemes bútordarabról.

Ha megfelelünk a megadott feltételeknek, rendelkezünk „B” kategóriás jogosítvánnyal, nincs más dolgunk, mint megrendelni a szolgáltatást és rábízni az egészet egy profi csapatra.

Ezzel lényegesen megkönnyítjük helyzetünket, nem beszélve arról, hogy időt és energiát spórolunk. Kiemelten fontos, hogy az autók karbantartása, szervizelése rendszeres legyen, így garantálva az ügyfelek számára a tökéletes biztonságot és, hogy semmilyen probléma ne merüljön fel az egyébként is megterhelő, bonyolult költözés alatt.

Hogyan béreljünk kisteherautót, ha nincsen jogosítványunk?


A válasz nagyon egyszerű. Ha nem rendelkezünk vezetői engedéllyel van lehetőségünk sofőrszolgálatot igénybe venni. Ebben az esetben nem kerül felszámolásra a kaució az autókat pedig a cég által biztosított sofőr fogja vezetni, akinek előre meghatározott óradíja van.

Ha igénybe kívánjuk venni ezt a szolgáltatást, lehetőségünk van tanácsot kérni a sofőrtől a szállítmány megfelelő elrendezését illetően.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}