Hogyan szállítsuk az újonnan megvásárolt bútort a célállomásra?


Egy kanapé vásárlás jó dolog az életünkben, hiszen hamarosan átalakul, megújul a nappali, ahová szeretnénk, hogy kerüljön. A bútorüzletben még könnyű dolgunk van, ugyanis körbejárjuk, kipróbáljuk az ülőalkalmatosságokat, kiválasztjuk a szobához legjobban illő szövetet, mintázatot, majd megírjuk az eladóval a megrendelő lapot. Itt kell eldöntenünk azt is, hogy milyen módon kerül majd kiszállításra.

Erre több lehetőségünk is van általában, de függ attól is, hogy mekkora darabokra szedhető szét az ülőalkalmatosság. A bútorüzletek nagy része rendelkezik saját házhozszállító részleggel, de igencsak megkérik az árát, ha nekik kell lebonyolítani a folyamatot. Az árban kilométer díjakat állapítanak meg, a dolgozók bére is benne van, sokszor emeletenként is meghatároznak egy összeget. Többször lehet hallani a vásárlók szájából azt a mondatot is, hogy a szállítási díj majdnem annyiba kerül, mint maga a vadonatúj sarokkanapé.

Az is megeshet, hogy az üzletnek nincs ilyen szolgáltatása, ekkor nekünk kell megoldani és lebonyolítani a bútordarab elvitelét. Könnyű dolgunk van, ha rendelkezünk nagyobb teherautóval, hiszen csak egy pár ember kell ahhoz, hogy felpakoljuk, majd le, és bevigyük a házba.

De mi a teendő, ha csak kisebb autóval rendelkezünk?


Szerencsére van alternatíva. Napjainkban, főleg a fővárosban egyre több olyan céggel lehet találkozni, akik teherautó bérléssel foglalkoznak. Persze fontos, hogy alaposan utána nézzünk a vállalatnak, nehogy átverés áldozatai legyünk. Érdemes különféle fórumokon véleményeket keresni az adott cégről, hogy megbízhatóak-e és mennyire elégedettek az ügyfelek az általuk nyújtotta szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Teherautót bérelni megéri, mert a bérleti díj nem szokott kiugróan magas lenni és akár egy pár órára is megoldható a bérlés. A szolgáltatás igénybevételének feltételei javarészt, hogy legyünk nagykorúak és rendelkezzünk érvényes vezetői engedéllyel. A bérlőnek persze vigyáznia kell az autóra, valamint a közlekedési szabályokat is be kell tartania, de a gépkocsival kapcsolatos egyéb terhek, például szervizdíj, üzemben tartási költség nem terheli őt. Kérés esetén a legtöbb helyen még sofőrszolgáltatás megrendelésére is van módunk.

 

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
1138 Budapest, Népfürdő utca 9. (jelenleg nem üzemel)
info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

+36204215191
+36704284512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig: 8:30-17 h-ig.
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 17-18 h-ig.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}