Mikor melyiket érdemes bérelni?

Néhány hasznos gondolattal szeretnénk ügyfeleink döntését megkönnyíteni, mikor milyen típusú teherautót érdemes tőlük bérelni ill. mit érdemes a bérlést megelőzően szem előtt tartani:

 

  • Azért érdemes tehergépkocsit bérelni, mert jóval olcsóbban, rugalmasabban ki lehet hozni egy költőzést, vagy egy szállítást mintha egy ezzel foglalkozó céget bíznánk meg, továbbá nem kell kapkodni, hiszen óradíj helyett napi díjat fizetünk.

 

   • Érdemes minél jobban behatárolni a méreteket, hogy a lehető legjobban ki tudjuk használni az autó méreteit.

 

  • Minél kisebb méretű autót választunk , annál kedvezőbb fogyasztással lehet számolni és a mai benzinárak mellett ez egy nem elhanyagolható szempont.

 

  • Ha nincs kellő rutinja a bérlőnek, érdemes a kisebb köbméteres autót választani elsőre.

 

  • A kisebb autók 800-1200kg terhelhetőségűek, a nagyobb méretűek 1350-1700kg közöttiek, érdemes a bérlés kezdete előtt tudni, hogy milyen súlyú lesz a a rakomány, mivel bel-külföldön is nagyon szigorúan veszi a hatóság ezek átlépését.

 

  • Dobozos kisteherautót érdemes bérleni, mert a belső rögzítési pontokhoz könnyen és biztonságosan rögzíthető a rakomány.

 

 • Platós teherautót érdemes bérelni ha nagy rakodható magasságra van szükségünk, ugyanis "viszonylag" korlátlan magasság áll rendelkezésünkre a platós-ponyvás kivitellel szemben, ahola rakodható magasságot a ponyvasátor mérete behatárolja. Költöztetés esetén mind a két típust előszeretettel használják a nagy térfogat miatt.

 

Reméljük segítségére voltunk a választás megkönnyítésében! Bármi kérdése lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}