Volkswagen LT kisteherautó ismertető

Ez a fajta kisteherautó B kategóriás jogosítvánnyal még vezethető, annak ellenére, hogy a csoportba tartozó összes típus súlya meghaladja a 3 tonnát.

A Volkswagen család története Európa területén a Caddyvel kezdődött, majd rövidesen követte a T4, ami szintén közkedvelt a társadalomban, Transporter elnevezéssel ismerik. Ezután megjelent a Volkswagen LT, amiből 32-es és 35-ös változat is létezik, a számok az autók össztömegére vonatkoznak.



 

Vizsgáljuk meg egy kicsit számszerűen alátámasztva!

 

Űrtartalmát tekintve 11m3, hosszúságra 3,3 m, szélességre pedig 1,75m, magasságra 1,85m, utóbbi érték a raktérre vonatkozik, ami zárt dobozos.

Tehát megállapíthatjuk, hogy nem kicsi teherautóról van szó. A vezetőfülkében három személy utazhat, az egyik nyilván a sofőr, akinek ülése kényelmesen beállítható, a másik két utas pedig közös, kétszemélyes ülésen helyezheti magát kényelembe. Jobb oldalon egy tolóajtó áll a rakomány rendelkezésére, de még ott van a hátsó kétszárnyú is. A Volkswagen LT kisteherautókon jellemzően nagy tükrök vannak, jól lehet látni minden fontos dolgot, történést.

Motorja 2,5 literes, soros öthengeres TDI, amely beizzítva nem éppen halk, de teherautók esetében ennyi belefér. Az elindulás után rövidesen tapasztalható a gyorsulás folyamata, az elején még lomhának tűnhet, de egyáltalán nem az.

 

Milyenek a sebességi fokozatok a Volkswagen LT kisteherautókban?

 

Egyesben rövid, szinte már rögtön kapcsolnánk is a következő fokozatra, de dugóban vánszorogni kiválóan lehet vele. A többi sebességfokozattal nincs gond, városi közlekedésben bőven elég maximum a négyest használni.

A kereszteződésekben kissé máshogy kell venni az ívet, ami a hosszú tengelytáv és az első kerék feletti üléshelyzet miatt válik indokolttá. A Volkswagen LT kisteherautók jól viselik a göröngyös, rázós, kátyús utakat, viszonylag egyszerűen át lehet rajtuk haladni. A kanyarokat pedig óvatosan célszerű bevenni, ez főleg a rakomány épsége miatt fontos tényező. A sofőr minden szükséges kapcsolóhoz könnyen hozzáfér, gyakorlatilag a bajuszkapcsolókon fellelhetőek a leglényegesebb kezelőszervek.

Szóval érdemes kibérelni ezeket a kisteherautókat, hiszen számos alkalomnál jelentenek óriási segítséget, például egy költözésnél is!

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}