Tiszta és fertőtlenített bérautók

Korábbi évek során az egyre növekvő konkurenciák miatt sokat töprengtünk azon, mivel tudnánk kitűnni a többi bérbeadó cégtől. Hosszú évek során bizonyossá volt számunkra, hogy a precizitás, pontosság, megbízhatóság, jó műszaki állapotú autók mellett a tisztaság is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy rengeteg elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Nincs ez másként a jelenlegi nehéz időszakban sem. Teherautóink tisztaságára nagy figyelmet fordítottunk már korábban is, de az új koronavírus (COVID 19) megjelenése óta csak fokoztuk a korábban bevett tisztítási rutin alaposságát.

Teherautóink tisztaságát prémium termékek használatával biztosítjuk, ehhez a RIVAX Kft. termékeit használjuk nagy százalékban.

Rivax termékek
Rivax termékek

 

Minden bérbeadás előtt a következő lépéseket végezzük el:


Külső takarítás:
első lépésként felnitisztitóval fújjuk be a lemezfelniket, hogy leoldjuk a ráégett fékport, ezután az autó motorháztetőjét és az oldalát előmosó folyadékkal fújjuk be, majd nagynyomású gőzborotvával átmossuk az autót. A következő lépés az autó rakterének tisztítása. A raktér padlóját kisöpörjük, a nehezen elérhető helyeken porszívózzuk, majd nedves ronggyal portalanítjuk, végezetül pedig hypos szerrel felmossuk. Ezek elvégzése után a legnagyobb figyelmet igénylő utastér takarítása következik. Az autót beindítjuk, és a ventillátort maximális fokozaton, belső keringetésre állítjuk, majd felrázzuk a Würth levegőztető rendszer tisztító aeroszolját és elindítjuk a 15-20 perces fertőtlenítő folyamatot. Ha ezzel végeztünk kiszellőztetjük az autót, majd egy alkoholos oldattal a kormányt és a váltógombot is fertőtlenítjük. Az üvegek áttörlése Clean Lime alkoholos folyadékkal történik. Az ülések porszívózása után, a padlót nagy figyelemmel, alapossággal porszívózzuk, felmossuk, majd műanyag ápoljuk. Utolsó lépésként a műszerfal műanyagápolását végezzük el. A komplett külső-belső takarítás ezzel az alapossággal minimum egy órát vesz igénybe, de mivel ez elengedhetetlen ügyfeleink egészsége érdekében, kiemelt fontossággal kezeljük.

Kattintson a linkre a bérelhető teherautóink megtekintéséhez!

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}