Hogyan szerezhetünk rövid idő alatt egy teherautót?

Több olyan helyzet adódhat az életben, amikor nagy segítségünkre lenne egy nagyobb autó. Ilyen lehet egy építkezés, költözés vagy, ha árut, felszerelést, élelmiszert szeretnénk szállítani valamilyen rendezvényre, eseményre. Az viszont eléggé ritka, ha valakinek a tulajdonában rendelkezésre áll egy teherautó. Ma már rengeteg cég foglalkozik teherautók bérbeadásával, ahol nem csak vállalkozásoknak, hanem magánszemélyeknek is van lehetőségük teherautót bérelni. A szolgáltatásnak köszönhetően olyan gépjárművet választhatunk, ami teljes mértékben megfelel az igényeinknek.

A teherautóbérlésben az is nagyon jó, hogy az autó fenntartásával járó költségek nem a bérlőket terhelik. Nem kell, hogy fájjon a fejünk a kötelező biztosítások kifizetése miatt, nem szükséges autópálya matricát vennünk és a szervizköltségek sem minket terhelnek. A műszaki állapot ellenőrzése, műszaki vizsgáztatás a bérbeadó felelőssége és feladata, illetve a téli és a nyári gumik cseréjéről sem nekünk kell gondoskodnunk.

A bérléskor jellemzően a bérbeadó kauciót is kér, amit vissza kapunk, amikor lejár a bérleti időszak. Amennyiben több napra szeretnénk teherautót bérelni, megeshet, hogy olcsóbb lesz a napi bérleti díj és jobban járunk.

Természetesen ugyanúgy vigyáznunk kell a teherautóra, mintha a miénk lenne és olyan állapotban szolgáltassuk vissza, ahogy átvettük.

RENAULT MASTER PREMIUM
RENAULT MASTER PREMIUM kisteherautó

 

Mire figyeljünk egy megpakolt teherautó esetében?


A rakományt úgy célszerű bepakolni, hogy azok megfelelően rögzítésre kerüljenek és minél kisebb legyen annak az esélye, hogy mozoghassanak, tehát elengedhetetlen a stabilan tartásuk. Ezt azért lényeges precízen és pontosan kivitelezni, hogy minél kisebb eséllyel dőljön el bármi is, éppen ezért kötelek és gumipókok használata elengedhetetlen.

Mi az a spanifer?


A spanifer szintén a rögzítést szolgálja, rögzítő hevedernek is hívják. Különböző teherbírással és méretben szerezhető be. A több méter hosszú anyag két végén pedig kampók találhatóak. Kiválóan alkalmas eszköz arra, hogy átfogja a rakományt a teherautó rakterében.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}