Teherautó bérlés filmek forgatásához

Egy forgatócsoport nem csak hollywoodi mesterműveken dolgozik, főleg, ha a hazai piacot nézzük. Számtalan egyéb, kisebb produkciót is vállalnak ezek a csapatok: kezdve az egyszerűbb felszerelést igénylő esküvői filmezéstől a komplexebb, nagyobb költségvetésű reklámfilmekig bezárólag sokféle munka képzelhető el.

Egy azonban közös ezekben a feladatokban: ha nem egyszemélyes, alap felszereltséget igényel a dolog, akkor komoly fejtörést okozhat az eszközök biztonságos szállítása. Tudni kell a filmes kellékekről, hogy meglehetősen drágák, akár sokmilliós példányok is lehetnek a készletben, amelyek logisztikája néha egyáltalán nem egyszerű.

A másik fontos tényező, hogy minden megbízáshoz általában eltérő stábra és holmira van szükség. Egy egész éjszakás reklámfilmforgatás például rengeteg világítótestet, tükröket igényel, míg egy helyszíni tudósításhoz egy fesztiválon elegendő egy kézi kamera és pár személy. Megint más kategóriába esik egy nagyjátékfilm, ahová a stáb általában saját kamionokkal száll ki.

RENAULT MASTER MAXI már 10.000 Ft.-tól!
RENAULT MASTER MAXI
Már 10.000 Ft.-tól!

 

Amikor a kocsi már nem elég


Gyakran előfordul ezekkel a vállalkozásokkal, hogy eseti jelleggel nagyobb feladatra kapnak megbízást. Például ha jellemzően csak néhány szereplős stábbal dolgoznak a hétköznapok során, akkor elegendő lehet, ha mindenki a saját kocsijába pakolja az eszközöket. Azonban egy összetettebb munka esetén szükség van további eszközök bérlésére, amelyek már meghaladják a szállítókapacitást. Ilyen helyzetekre nem érdemes saját furgont fenntartani a magas állandó költségek miatt, azonban egy teherautó bérlés kiváló megoldást jelent a probléma orvoslására.

Az is megesik, hogy a forgatáshoz több statisztára és munkatársa van szükség. A forgatás idejére ilyenkor egy kisbuszt érdemes kibérelni, hiszen sokkal költséghatékonyabb és kényelmesebb, mint bármilyen egyéb lehetőség.

A teherautó és kisbusz bérlés pénztárcabarát megoldás, hiszen jellemzően néhány órától pár napig is igénybe lehet venni a szolgáltatást.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}