Teherautébérlés felújításhoz

A jelenlegi helyzet kiváló alkalom felújítás szempontjából

A koronavírus járvány rendkívül feje tetejére állította a 2020-as évet és a korlátozások miatt sajnos nagyon sok vállalkozás tönkrement. A talpon maradt cégek nagy része átállította a dolgozóit az otthoni munkavégzésre, ezzel is csökkentve a járvány terjedésének a valószínűségét. Jelenleg más országokba se lehet csak egyszerűen elutaznunk és a beutazással kapcsolatban is szigorú szabályok születtek. Ezek az előírások országonként eltérőek, viszont a hotelek, szállodák a legtöbb helyen nem fogadhatnak pihenni vágyó vendégeket, csupán olyanokat, akik üzleti vagy gazdasági útra érkeznek. Budapesten számos zuglói szállás várja az üzleti céllal érkezőket, köztük az egyik leghangulatosabb szálloda is, a Szőnyi Hotel.

Így, hogy gyakorlatilag nem igazán mehetünk kikapcsolódni és főleg otthonunkban tartózkodunk, érdemes elgondolkodni a lakás vagy a ház felújításán. Amennyiben úgy döntünk, hogy belevágunk, okvetlen készítsünk egy ütemtervet és alaposan gondoljuk át, hogy milyen eszközökre és kellékekre lesz szükségünk.

A felújításhoz szükséges felszerelések, például építőanyagok szállítását is pontosan meg kell szerveznünk, amelyekhez a legideálisabbnak a teherautó bizonyulhat. Teher gépjárművel nem sok háztartás rendelkezik, ám a dolgok szállításához ma már számos cégnél bérelhetünk teherautót.

MERCEDES SPRINTER
MERCEDES SPRINTER


Milyen előnyei vannak a szolgáltatásnak?


A fővárosban is rengeteg vállalkozás foglalkozik gépjárművek bérbeadásával és megannyi típusú közül választhatunk. Amennyiben nem tudjuk, hogy melyik és milyen rakterű bizonyulhat a legideálisabbnak, kérjük ki a bérbeadó cég munkatársainak a véleményét. A teherautó bérlés óriási előnye, hogy a karbantartás és a kiváló műszaki állapot biztosítása a bérbeadó cég feladata, sőt egyes helyeken sofőrszolgálatot is igénybe vehetnek az ügyfelek.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}