Néhány hasznos mobil alkalmazás autósoknak

Napjainkban az okoseszközöknek köszönhetően számtalan hasznos alkalmazást tölthetünk le. Szinte mindenkinek a telefonjára van telepítve jó néhány. Az autókra is külön gondoltak, számukra is fejlesztettek olyan alkalmazásokat, amelyek megkönnyítik a dolgukat az útjuk során. Most bemutatjuk a legfelkapottabbakat. Nézzük hát!

Waze


A Waze alkalmazás szinte minden autós számára ismerős. A segítségével elkerülhetjük a dugókat és azt is megmutatja, hogy hol vannak útlezárások. Miután bekapcsoltuk, csupán meg kell adnunk a címet, amerre tartunk és rögtön kiadja a legideálisabb útvonalat. Nem azt az utat fogja megmutatni, ami a legrövidebb, hanem azt, ahol a forgalom elenyésző. Ahhoz, hogy az alkalmazás felmérje a helyzetet az utakon, internetkapcsolat szükséges. Azt is képes megtippelni, hogy körülbelül mikor érünk a célállomásra. Autópályán is célszerű bekapcsolnunk, hiszen elkerülhetjük a balesetek miatt kialakult dugókat, útlezárásokat.

wazze.jpg
Egy közkedvelt navigációs program: Wazze

 

Google maps


Az alkalmazást a Google fejlesztette, ahogy ez a nevéből is kiderül. Hasonlít a Waze-ra, viszont kevesebb funkciója van, de a forgalmi dugókat szintén megmutatja. Ennek az applikációnak a használatához is szükség van internetre. Előnye, hogy bekapcsolva elegendő számára pár MB. Navigációja megbízható, benzinkutakat is pár kattintással feltünteti, szintén kimutatja az ajánlott útvonalat, ráadásul gyalogosan közlekedve is képben van.

Simple


A Simple nem igazán autósoknak készült, hanem a mindennapok megkönnyítésére, de a parkolási funkciója kiváló. Használatával láthatjuk pontosan, hogy hol parkolunk, milyen az adott zóna és, hogy mennyibe kerül a parkolás. Az alkalmazásnak köszönhetően búcsút inthetünk az automatával történő szenvedésnek, csupán beírjuk a rendszámot és már indul is a parkolási idő. Bizonyos időközönként arról is figyelmeztet, hogy még aktívan fut. A folyamat végén pedig egy kattintással leállíthatjuk.

Drivvo


Az autós költésekkel nem árt tisztában lennünk, ezért érdemes mindent feljegyeznünk. A javításokon kívül a tankolást, autópálya matrica vásárlást egyaránt. A Drivvo alkalmazást pont erre a célra találták ki, tehát a segítségével rendszerezhetjük a kiadásainkat. A pontos időt és a kilométeróra állását is szükséges megadnunk, ez azért fontos, hogy később összehasonlíthassuk az adatokat. Még azt is láthatjuk, hogy két tankolás között mennyit fogyasztottunk.

Az alábbi alkalmazások garantáltan megkönnyítik az autó tulajdonosok dolgát, ezért érdemes valamennyit telepíteni a telefonra.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}