Navigációs alkalmazások teherautók számára

Az autósoknak nem könnyű a dolga, főleg azoknak, akik állandóan úton vannak, sokaknak például a munkája is arról szól, hogy napi több órát a volán mögött üljenek. A vezetés egyfajta stresszes állapotot is előidézhet, ilyen lehet, amikor aggódni kezdünk az előre nem látható, váratlan helyzetek miatt.

A kamionosok, teherautóval közlekedők dolga még nehezebb, ugyanis a termetesebb méretű járműveket nem könnyű irányítani a nem várt szituációkban. Viszont a technológia rohamos fejlődésének köszönhetően ma már rengeteg kellemetlenség elkerülhető az utakon is. Erre kiváló megoldásnak bizonyulnak a különféle alkalmazások, amelyek kifejezetten teherautósok számára lettek kifejlesztve és mondhatni rohamos fejlődésnek indultak.

Melyek ezek és mit tudnak pontosan? Nézzünk néhányat...


A Sygic Truck navigációs app-ot nagyon sokan töltik le, ez nem véletlen, ugyanis számos hasznos funkcióval rendelkezik, ami a teherautósok számára óriási segítséget jelent. A sofőrök az applikációban megadhatják a jármű paramétereit, többek között a típusát és mondjuk a méretét is, majd az alkalmazás ennek megfelelően készít három olyan útvonalat, ahol nincsenek éles kanyarok, alkalmatlan hidak, alagutak, valamint a tehergépkocsira vonatkozó korlátozások. Továbbá informál parkolóhelyekről, illetve benzinkutakról is.

Sygic Truck App
Sygic Truck App


A PTV Navigator is közkedvelt, szinte mindent magába foglal, amire egy gépkocsivezetőnek szüksége lehet útközben. Az útvonalakat a rendszer valós időben rögzíti és közben a jármű típusát is számításba veszi, ezen kívül jelzi a korlátozásokat is. Az alkalmazás a legfrissebb forgalmi információkat nyújtja, tehát folyamatosan frissíti önmagát és megmondja az érkezés várható idejét is.

PTV Navigator App
PTV Navigator App


Truck Parking Europe segít megtalálni a legideálisabb parkolóhelyet, ugyanis a nagyobb autókkal lényegesen macerásabb és időigényesebb a feladatot elvégezni. Az alkalmazás folyamatosan frissülő adatbázisában látható, hogy hol van a teherautóhoz legközelebb eső és legjobb parkolóhely, így a sofőr energiát és időt spórolhat meg.

Truck parking europe App
Truck parking europe App


És ne feledje, ha teherautó bérlés akkor Bestrent KFT. Ránk mindig számíthat!

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}