Utánfutó helyett kisteherautó


Az ismertebb áruházak jellemzően házhoz is szállítják a náluk megvásárolt termékeket, ha pedig valamilyen nagyobb méretű dologról van szó, akkor lehetőséget biztosítanak utánfutó bérlésére is, amivel gond nélkül hazavihetjük a bútort vagy azokaz az alapanyagokat amire kiadtuk a pénzt. Természetesen az utánfutó esetén csak akkor tudunk élni a lehetőséggel ha az autónkon van vonóhorog.

Így működik ez, a hazánkban is ismert és közkedvelt barkácsáruházban az Obi-ban. Ott akár 3 órán keresztül teljesen ingyen vehetjük a birtokunkba a szolgáltatásukat. Ez praktikus lehet abból a szempontból, hogy nem a saját autónkat piszkoljuk össze, ha éppen olyat veszünk, ami foltokat hagy maga után vagy nem kell nagyobb távolságra szállítani az árut.

Hiába tűnik az egész egy remek lehetőségnek, sajnos hátránya is van, ugyanis az Obi-s utánfutó nem túl nagy, például gipszkartonokat, OSB lapokat már elég nehéz vele szállítani, ráadásul túl sok cementes zsák sem fér el rajta egyszerre. A magas és hosszú dolgok szállítása sem túl biztonságos egy ilyen eszközzel. A friss jogosítvánnyal rendelkezők pedig még nem vontathatnak.

obi-utanfutó.jpg

 

Mi lehet akkor a megoldás?


Amennyiben nagyobb mennyiségű árut szeretnénk a barkácsáruházból beszerezni, úgy célszerűbb elgondolkodni a teherautó bérlés lehetőségén. Manapság már viszonylag kedvező áron bérelhetünk különböző méretű teherautókat, így biztos, hogy egy körrel elszállítunk szinte minden szükséges dolgot, amit egy Obis teherautóval valószínű, hogy csak több fordulóval tudnánk végrehajtani.

A legtöbben az árubeszerzést péntekre vagy a hétévégre halasztjál. Gondoljunk csak azokra a telektulajdonosokra, akik hétköznap dolgoznak és csak hétvégén érnek rá ezekre a dolgokra. Nekik kifejezetten előnyös lehet hétvégéi bérlési akció, amelynek keretén belül 3 nap áráért csak 2 napot kell fizetni. Már pénteken délután 5 órától elvihető az autó és ráérünk azt hétfőn reggel visszahozni. Erről bővebb információt a bérlési akció link alatt talál.

A teherautó bérlés további előnye, hogy a bérlőt nem terheli adózással, fenntartással, biztosítással és szervizeléssel kapcsolatos költség, valamint likvidációs kockázattól sem kell tartania.

A tőlünk bérelhető teherautók teljes mértékben megbízhatóak, biztonságosak, mivel rendszeresen ellenőrizzük műszaki állapotukat és karban tartjuk őket. Legyen szó akár áruszállításról, családi nyaralásról, költözésről, forduljon hozzánk bizalommal és bátran vegye igénybe szolgáltatásainkat.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}