Máltai kiruccanás kisteherautóval

2017 decemberében felkereste cégünket egy úriember, név szerint Laczkó Ádám, aki speciális kisteherautó bérlési igénnyel fordult hozzánk bizalommal. A bérelt autóval Budapestről Málta szigetére szeretett volna utazni, ami körülbelül 5000 km. Előre nem tudta megmondani, hogy meddig fogja bérelni a járművet. Örömmel fogadtuk az érdeklődését és egy rendkívüli kedvező ajánlatot tettünk neki, amit nem tudott visszautasítani és megkötöttük az üzletet. Ezután saját, megbízható szervizünkben alaposan átvizsgáltuk az autót, minden rendben volt vele, hiszen folyamatosan ügyelünk arra, hogy az állapotfelmérés rendszeres és precíz legyen. Új téli gumik kerültek felszerelésre, valamint elvégeztük a teljes külső és belső takarítást, majd az autó assitance biztosítása is megkötésre került.

 

A bérbeadás sikeresen megtörtént, Ádám személyében pedig egy szimpatikus ügyfelet ismerhettünk meg. 2 nap folyamatos utazást követően megérkezett Málta szigetére, ahol majdnem 10 napot töltött el. A visszautazás is zökkenőmentesen sikerült, a gépkocsi átvétele 10 perc alatt megtörtént az elszámolással együtt. Részletesen beszámolt arról, hogy mennyire elégedett volt a furgonnal. Megfelelően elfértek a csomagjai, a klíma tökéletes volt, nagyon kényelmesen vezetett végig, miközben a zene is szólt. Elmondta azt is, hogy semmilyen meghibásodás és műszaki probléma nem zavarta meg útja során. Közölte, hogy a járgány csak úgy hasított a máltai szerpentines utakon, ahonnan a kilátás is lélegzetelállító volt.

 

Málta szigetén tényleg nagyon izgalmas lehet autót vezetni, hiszen a szirteken megannyi kilátópontot alakítottak ki, ahol érdemes megállni és körülnézni, ráadásul a parkolás is ingyenes. Némelyik szikláról még az évtizedekkel ezelőtti autóroncsokat is látni lehet, amik akkoriban a mélybe zuhantak.

 

A Máltai kiruccanás után újabb hosszú út várt a kis furgonra. Alig telt el egy óra, a leadást követően már indultak is vele Angliába. Egy másik ügyfelünket cserben hagyta gépjárműve, amivel kisebb csomagokat kellett sürgősen leszállítania. Szerencsére még Budapesten érte a baj, így azonnal-este 8-kor- ki tudtuk őt segíteni, amiért rendkívül hálás volt.

Málta Kisteherautó Máltán

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}