Klímatisztítás

Amikor eljön a tavasz, kiemelt jelentősége van a klíma szakszerű tisztításának, hiszen ahogy emelkedik a napsütéses órák száma, egyre inkább nyakunkon a klíma szezon. Akár külföldi, vagy belföldi teherautó bérlés esetén nyugodt lehet, mert cégünk komoly figyelmet fordít ennek a feladatnak az elvégzésére. A klíma rendszer egy hosszú használaton kívüli periódusa után, komoly veszélyek forrása lehet, a légzőszervekre. Érdemes a beüzemelés előtt a következő fontos pontokat betartani.

  • Pollenszűrő csere: az ár versenyben két csoportra oszthatjuk a beszerelendő alkatrészeket:
    Gyári vagy után gyártott. A teherautoberles.info csapata kiemelten fontosnak tartja, hogy eredeti szénszűrős pollenszűrővel lássuk el a bérelhető furgonjainkat, amik hosszútávon is védik az ügyfeleink egészségét.

    pollenszűrő.jpg

  • Klíma nyomás próba: Minden évben, a szezon előtt ellenőriztetjük márkaszervízben az autóink klímájának a nyomását. Ez a lépés elengedhetetlen a kifogástalan hőfok eléréshez.
    Ha kevés a gáz, nem tud megfelelő hőmérsékletet előállítani az autó, ami kellemetlen lehet a nyári kánikulában. Ha minden rendben van, normál esetben havi egyszer, a koronavírus időszakában, minden bérlés után Würth klíma tisztitóval fertőtlenítjük a kisteherautóink belterét, hogy a következő bérlő is biztonságosan vehesse bérbe a kívánt kisteherautót.

 

A Würth klímatisztító előnyei

 

A termék rendkívül megbízható, tökéletesen tisztítja a felületeket és maradéktalanul elpusztítja a baktériumokat, szennyeződéseket, kórokozókat. A gombák ellen is kiváló hatást gyakorol, sőt még a kellemetlen szagokat is megszünteti. A mikroorganizmusok által kiváltott allergiás reakciók megelőzését is elősegíti.

A Würth klímatisztító spray kiegészíthető egy speciális szórófejjel, ami lényegében egy hosszú cső és a klíma hőcserélője is könnyedén tisztítható a segítségével. A Würth klímatisztító spray használata azért is javasolt, mert bizonyítottan hosszantartó hatás érhető el vele. Célszerű bőséges mennyiséget fújni az adott területre, hogy a zsírosabb, olajosabb felületeken is áthatoljon a szer.

A klímaberendezés tisztítása évente legalább egyszer javasolt, fontos az elpárologtató és a szellőzőcsatorna rendben tartása. A Würth klímatisztító spray nem csak a szennyeződéseket tünteti el a teherautók klímájából, hanem a fertőtlenítést is elvégzi. Ennek hatékonyságát már szakemberek is bizonyították különféle vizsgálatok során. A Würth klímatisztító teljes mértékben AOX-mentes, ezáltal nem veszélyezteti a talajt és a szennyvízhálózatot.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}