Így úszd meg olcsón a nyaralóvásárlást

Egy nyaraló vásárlása mindig nagyobb beruházást jelent egy család életében, főleg abban az esetben, ha népszerű üdülőövezetbe terveznek ingatlant szerezni. Azonban van egy pénztárcabarát megoldás, amellyel súlyos milliókat lehet spórolni, ráadásul a szemfülesebbek befektetésként is tekinthetnek rá, ami belátható időn belül meg tud térülni. A szóban forgó dolog nem egy ingatlan megvásárlásáról, vagy építéséről szól, hanem egy mobilház telepítéséről.

A mobilházak egyre népszerűbbek hazánkban is, hiszen kedvező áron juthatunk hozzá jobb minőségű, a lakhatást biztosító építményekhez. Ehhez jellemzően mindössze egy megfelelő méretű telekre van szükség, így komolyabb építkezés, vagy drága vásárlás helyett egy kulcsrakész nyaralóra tehetünk szert.

Készítsd fel a nyaralód az idényre, majd ősszel szállítsd el a holmikat


Egy nyaraló komoly célpont tud lenni a betörők körében, hiszen jellemzően turisták lakják átmenetileg a környékét, télen pedig néma csend és az ürességtől kongó településen szinte esély sincs arra, hogy egy esetleges betörést bárki is észrevegyen időben. Sok esetben még a zárszaküzletekben kapható komolyabb zárszerkezet sem képes huzamosabb ideig ellenállni a behatolóknak. Ha pedig nincs riasztó felszerelve - ami be is van kötve vagy a rendőrségre vagy valamelyik örző-védő céghez - akkor még nagyobb kockázatnak tesszük ki az ingatlanunkat és az ott található értéktárgyainkat. Éppen ezért sokan csinálják úgy, hogy a szezon előtt felszerelik a nyaralójukat a szükséges tárgyakkal, majd a szezon végén pedig elszállítják onnan azokat. Erre kiváló megoldást nyújt a bérelt teherautó szolgáltatás, amellyel rövid időre – akár néhány órára – rendelkezésre áll a szükséges szállítási kapacitás, méghozzá kedvező áron.

Egy kulcsrakész, mobilházból kialakított nyaraló ráadásul remek befektetés is lehet, hiszen a turista szezon többségében kihasználatlanul áll. Ezt a szabad kapacitást ki lehet adni más vendégeknek, sőt, ma már léteznek olyan vállalkozások, amelyek kifejezetten erre a szolgáltatásra alakították ki a működésüket és vállalják a vendégek fogadását, kijelentkezését, valamint az épület, vagy éppen mobilház karbantartását is jutalék ellenében.

Mobilház
Mobilház

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}