Hűtős teherautó bérlése esküvőkre

Az elmúlt években nagy átalakuláson ment keresztül az esküvőszervezés. Megjelent nagyon sok minőségi szolgáltató aki vállalja a komplett esküvőszervezést. Sok pár saját maga veszi kézbe a szervezést. Sokszor azért mert nem talál megbízható esküvő szervezőt aki rá is ér vagy egyszerűen költséghatékonyabb megoldást szeretne. Ha külső helyszínen esetleg van a lagzi, vagy egy igazi falusi lakodalmat szeretne az ifjú pár akkor gyakran felmerül az ételek, italok hidegen tartásának a problémája.

Hogyan tároljuk megfelelő hőmérsékleten 100 ember italait, süteményeit?

 

Hűtős teherautóA megoldás egy hűtős kocsi, ebben van hely több rekesz üdítőnek, sörnek, süteménynek, de akár még az esküvői tortának is. A hűtött teherautóban arra is van lehetőség, hogy egy távolabbi konyhából a helyszínre szállítsuk az ételt és ott szolgáljuk fel. A legtöbb hűtős autó össztömege nem haladja meg a 3,5 tonnát így „B” kategóriás jogosítvánnyal is vezethető, nagyobb esküvőre érdemes nagyobb össztömegű autót bérelni, természetesen sofőrrel. A legtöbb hűtős kocsi rendelkezik állóhűtéssel is, így akár igazán extrém helyszínek is szóba jöhetnek az esküvői helyszín kiválasztásakor, legyen az egy tópart vagy valami lakatlan, elhagyatottabb terület. A legtöbb hűtőkocsi aggregátorról is működtethető, itt nagyon figyelni kell az aggregátor teljesítményére és a hűtőrendszer áramfelvételére.

 

Ha az esküvőt extrém helyszínen szeretnétek rendezni a mai felszerelésekkel ennek már nem lehet akadálya. A legtöbb catering vagy szervező cég maga is el tudja intézni a hűtős kocsi bérlést, de több teherautó bérléssel foglalkozó cég kínálatában is megtalálható.

 

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
1138 Budapest, Népfürdő utca 9. (jelenleg nem üzemel)
info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

+36204215191
+36704284512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig: 8:30-17 h-ig.
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 17-18 h-ig.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}