Hogyan működik a kézi autómosó?

Az autót rendszeresen szükséges karbantartani, ami nem csak azt jelenti, hogy időnként el kell vinnünk a szervizbe, ugyanis a tisztításról sem feledkezhetünk meg. Kívülről és belülről egyaránt érdemes elvégezni a műveletet, hiszen mennyivel jobb érzés egy tiszta, jó illatú gépjárműbe beszállni. A dolgunkat könnyebbé tehetjük, ha nem mi magunk esünk neki a feladatnak, lényegesen egyszerűbb, ha ellátogatunk egy autómosóba. A kézi autómosóban kefe nélkül lehet elvégezni a tisztítást, tökéletes végeredményt elérve. A kézi autómosás első lépése az előmosás, ami azért hatékony, mert a rendszer tömény vegyszeres oldatot permetez a gépkocsi felületére, mindezt alacsony nyomás kíséretében. A vegyszer két komponensű, megközelítőleg egy óra alatt képes feloldani a legmakacsabb szennyeződéseket is.

A második fázisban következik a magasnyomású mosás, ahol újabb vegyszeres réteg kerül az autóra. Itt már meleg vízzel történik a tisztítás, mint már említettük erőteljesebb vízsugárral, célja, hogy a feloldott szennyeződések eltűnjenek. A hatékonyság érdekében javasolt alulról felfelé tolni a vízsugarat, valamint az autómosó pisztolyt célszerű folyamatosan mozgásban tartani.

Magasnyomású autómosás
Magasnyomású autómosás


Mi az a tisztavizes öblítés?


Erre azért van szükség, hogy a feloldott szennyeződéseket és a vegyszert, ami még az autón maradt, teljesen eltávolítsuk. A pisztolyból magas nyomású lágyított víz jön, télen fagyállót is tesznek bele, nagyjából 30 cm-es távolságból tanácsos véghez vinni az öblítés folyamatát. Fontos, hogy felülről lefelé haladjunk és a karosszéria réseit is alaposan mossuk át.

Az autómosó program része a konzerválás is, ami által gyorsabban szárad meg a gépjármű, ezen kívül pedig védi a fényezést is.

Ma már nem csak magánszemélyek veszik igénybe a szolgáltatást, hanem vállalkozások is. Gondoljunk csak bele, hogy hazánkban milyen sok autóbérléssel foglalkozó cég működik - köztük a mi teherautó bérléssel foglalkozó cégünk is - , akik nem adhatják az autókat piszkosan bérbe, éppen ezért rendszeresen látogatnak el autómosókba, hogy gépparkjuk makulátlan állapotban álljon az ügyfelek rendelkezésére.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}