Hogyan béreljünk furgont?

Bármikor találhatjuk magunkat olyan helyzetben, hogy hirtelen meg kell oldani egy adott feladatot. Ilyenkor hajlamosak vagyunk túlreagálni mindent és nagyon stresszessé válunk. Például egy váratlan költözés megoldása felkavarja a kedélyeket és aggódni kezdünk. Hiába próbálunk gondolkodni, elképzelni se tudjuk, hogy azokat a hatalmas bútorokat mégis, hogy fogjuk A-ból B pontba szállítani, mivel a mi autónk egyáltalán nem alkalmas erre, már ha egyáltalán van a birtokunkban.

 

Mennyivel több energiát és időt takarítanánk meg, ha egyből beugrana a furgon bérlés gondolata. Akkor sem kell megijedni, hogyha bizonytalanok vagyunk a vezetésével kapcsolatban, ugyanis megoldható egy a cég által biztosított sofőrrel: ebben az esetben a kaució megfizetése nem szükséges. Amellett, hogy megbízható és költséghatékony megoldást jelent mindez, könnyen megszervezhető anélkül, hogy epesztenénk magunkat.

Hazánkban sokak számára nem világos, hogy mi is a menete a bérlésnek és milyen szabályokra kell figyelni, ezért nem mernek kisteherautót rendelni.

Inkább béreljen furgont!

 

Most eláruljuk, hogy mennyire egyszerű az egész, és mi az a néhány alapszabály, amit illik betartani, amíg a birtokunkban van.


A gyorsabb ügyintézés érdekében először mindenképpen részletesen tájékozódjunk a weboldalon, ahol minden fontos információ megtalálható az autókról, azok tulajdonságairól, árakról. Az autó kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy pontosan mire fogjuk használni, hiszen van mód hűtött kocsi bérlésére is, ha esetleg ételt és italt kell szállítanunk egy rendezvényre.

 

Nézzük át iratainkat, hogy minden rendben van-e velük, nem-e járt le valamelyik, mivel jogosítványra, személyigazolványra, lakcímkártyára és TAJ kártyára mindenképp szükség lesz. Mielőtt birtokba vennénk a kiválasztott furgont, lehetőségünk van arra is, hogy kipróbáljuk. Ha úgy érezzük, hogy nem rendelkezünk kellő rutinnal, válasszunk kisebb köbmétereset és tegyünk egy próbakört. Ilyenkor megbizonyosodhatunk arról is, hogy megfelelően karban van-e tartva.

 

Ha kérdések merülnének fel bennünk bátran keressük a cég munkatársait, akár email-en, telefonon vagy személyesen, ezzel is megbizonyosodhatunk arról, hogy megbízhatóak-e és megfelelő szakértelemmel rendelkeznek-e. Ezután már csak egy kis adminisztráció és nyomhatjuk is a gázt.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}