Bestrent télen is!

Hogy miért válassza télen is a Bestrentet?

 

Egyszerű, mi autóink többször megjártak olyan helyeket ahol valóban van tél, ezért pontosan tudjuk mennyire lényeges például a jó minőségű téligumi. Nekünk fontos, hogy az autóink üzembiztosak legyenek télen is és ne kelljen Önnek egy a hideg miatt lemerült akkumulátorral küzdenie, ezért 2 évente új prémium akkumulátorokat szerelünk be. Ezenkívül rendszeresen cseréljük a fagyállót az autóban, illetve téli ablakmosó folyadékkal töltjük fel már ősztől. Minden autóban fog jégkaparót találni, mert számunkra fontos, hogy a megfelelő kilátás meglegyen önnek. Mivel télen több a sötét órák száma, elengedhetetlennek tartjuk, hogy minden világítás megfelelően működjön, illetve nagyobb teljesítményű izzókkal szereljük fel a fényszórókat. Ismerjük a jogszabályokat ezért tudunk biztosítani hóláncot is, mert vannak olyan országok ahol a kötelező felszerelés része. Mindig ellenőrizze, hogy az adott országra milyen jogszabályok vonatkoznak.

Addig semmi esetre se kapcsolja be az ablaktörlő lapátot, amíg úgy látja, hogy vastag jég- vagy hóréteg borítja a szélvédőt, mert leszakadhat az éle vagy rosszabb esetben az ablaktörlő motorja is tönkre mehet. Megelőzheti az egészet, ha éjszakára letakarja az ablaküveget, csak ügyeljen, hogy a takaró vagy ellenző anyaga ne papírból legyen. Arra is figyelmet fordítunk, hogy műanyag jégkaparókat tegyünk az autóinkba, mert a fém élűek megkarcolhatják az üveget, de használhat jégoldó spray-t is. Télen okvetlen tartson magánál egy vastagabb kesztyűt, de jégoldó-zárolajozó is lehet önnél, bár a mi autónkkal még nem fordult elő olyan eset, hogy befagyott volna a zár.

Keressen minket bizalommal és bátran béreljen tőlünk teherautót, hiszen a legfontosabb téli felszereléseket nem kell önnek biztosítania, ugyanis megtalálhatja őket a járművekben, ráadásul minden gépkocsink kiváló műszaki állapotban kerül a birtokába!

Renault master télen
Bestrent teherautó bérlés télen is!

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}