A nagy nap és a nagy autó

Eljött a nagy nap, a ruha megvan, a helyszín is, a torta is megrendelve, a vendégek listája is kész, ja és a vőlegény is pipa. Csodálatos nap ez minden lány számára, amikor a gyerekkori álom valóra válik, a fehér ruhával, a megfelelő pasival és a tökéletesen megszervezett esküvővel.

 

Ez az álom… és a valóság se kell, hogy távol legyen tőle, de sok időt, energiát, figyelmet igényel. A szervezés nem kis feladat, mondhatni egy egész embert kíván. Munka mellett az ifjú jegyespárnak sok segítséget jelent, ha valakinek átadhatják a szervezés terheit. Régen a szülők, a falu nyújtottak segítő kezet, ma már inkább egy esküvőszervezőhöz fordulunk, ha jó munkát szeretnénk. Nem arról van szó, hogy a szüleink alkalmatlanok lennének rá, de talán nincs akkora tapasztalatuk a dologban, mint egy ebben profi szakembernek. Saját szervezés esetén a 100 km-rel odébb lévő helyszínen derül ki, hogy a zenéket tartalmazó CD otthonmaradt, a virágos rossz helyszínre ment, és a zenekari felszerelés pedig még csak el sem indult.

 

Ez a Renault Master jól jöhet a nagy nap alkalmából!
Renault Master prémium kisteherautó

 

A profi szervezés megmenti az ifjú párt ezektől a helyzetektől, fölösleges stresszélményektől. Az esküvőszervező karban tartja a dolgokat, nála futnak össze a szálak, így minden a megfelelő időben, a megfelelő helyen kerülhet megvalósításra. Egy profi tudja, ahhoz hogy kiérdemelje ezt a jelzőt, hasonló megoldásokra van szüksége, legyen szó akármilyen távoli helyszínről is, a virágok, a dekoráció, a zenekar, esetleges egyéb kellélek szállítását olyan minőségben szeretné elvégezni, hogy senkiben se merüljön fel kérdés az ő munkáját illetőleg. Félre a félmegoldásokkal, az autó hátsó ülésére pakolt süteményekkel, a nyitott csomagtartóba betuszkolt székekkel. Ha azt szeretnék, hogy minden az időben a helyén legyen, kisteherautók bérlésével mindent megoldhatunk. A legtávolabbi helyszínekre, legeldugottabb ösvényeken keresztül is épségben megérkezik a dobfelszerelés, a fénytechnikai eszközök, a hatalmas raktérbe kényelmesen elrendezhetjük a székeket, nem kell fölösleges plusz köröket futni, ugyanúgy 4 keréken sokkal több minden, egyszerűbben és gyorsabban kerül kiszállításra. A háttérben futó járművek ezek, hiszen talán az ifjú pár nem is tudja, sejti mekkora terhet vettek le a vállukról azok a kisteherautók és segítették hozzá őket a tökéletes nap megvalósulásához. A nagy naphoz nagy jármű dukál.

mikrobuszberles.info

 

 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
RendőrségKészenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK


Teherautó bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.

Zuglói telephely: 1142 Budapest, Hungária krt. 189.
(Őrzött parkoló, Bethesda Gyermekkórházzal szemben)
Budai telephely: 1028 Budapest, Mária utca 7.


info@teherautoberles.net

Zsolti profilkép

06-20-421-5191

06-70-428-4512


Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:00-10:30
du.: 15:30-17:00
Köztes időpontban, telefonon egyeztetve!
Szombat - Vasárnap: előre egyeztetett időpontban, 16:00-18:00.


Bérlés esetén az autók átadás – átvétele minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Telefonos egyeztetés után a nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk!

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}